divendres, 10 de gener del 2014

17 BOTES UGG = BOTES BARRUFETS??

Avui un post diferent arrel de dos seguidores meves que m´han demanat la meva opinió sobre les botes UGG.
M´agraden les UGG, en tinc unes però jo quasi no les faig servir. Durant el meu dia a dia impossible ja que pels lookworking estan fora i per dies casual me les poso molt poc. És un tipus de bota que prima la comoditat davant l´estètica però que mica en mica s´ha anat reinventant fent models més chics i femenins. Depenent de l´altura o la llargada de la cama podeu optar per les bàsiques altes o les més baixes, això questió de gust. 
Aquest tipus de botes són cares així que si us compreu un color bàsic: negre, gric o marró sempre les podreu combinar amb tot i són una bona inversió de fons d´armari:
Ja he dit abans que no eren unes botes econòmiques, així que el món de rèpliques de UGG i clons és molt transversal. Evidenment tothom fa el que vol, ja persones que opinen que gastar-se més de 200€ en unes botes no toca i altres que no poden... però compte amb les botes d´aquest tipus tan barates ja que a mida que les aneu portant l´efecte barrufet és més que evident:
Es va descomposant tota la bota i crea aquesta imatge, que jo almenys la trobo horrorosa!!! Sembla que la gent vagi amb bota- pantufla maxi pel carrer. 
Si realment les feu servir penso que val la pena estalviar per unes UGG, i via outlets, ofertes o on-line segur que podeu aconseguir-les de la firma corresponent a un bon preu.


Botes UGG Si o No??


17 comentaris:

 1. A mí es que me siguen encantando... si se queda ese efecto es bueno, es que las has usado mucho!
  Conozco a más de una que las odiaba y ahora tiene un par!

  Feliz viernes linda!!!

  ResponElimina
 2. Jo no les tinc perquè com tu, en el meu dia a dia no me les posaria. Però sempre hi penso i me les compraria per aquells dies de fred...clar que per tenir-les a larmari...
  Per cert, jo col n

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo com no les tinc no sé l'efect aquest que fan de tant us. Pero tenia entès que si Et compres les bones no passa...

   Ah i un rotund "no" a les imitacions barates pq Et deformen el caminar

   Ja per acabar jajaka vaja rotllo! A mi em queden súper tosques ! Entre alçada i 41...

   Petons

   Elimina
 3. A mí no me gustaban nada y de ir viéndolas bueno, ahora no es que sea lo que más me mola pero las empiezo a tolerar, pero lo que no soporto de estas botas (las auténticas o las réplicas) es que toooooooodo el mundo arrastra los pies, no puedo...
  Eso sí, tengo muy claro que si viviera en un sitio donde hiciera muchísimo frío sí que me las compraría porque calentitas son un rato.
  Un besito y feliz viernes,
  Yolanda

  ResponElimina
 4. Seré dràstica: les odio! Les trobo horroroses, possiblement son molt comodes, no les he provades, però no els hi veig cap gràcia. Siguin o no de marca, son pantufles d'estar per casa inspirades en el descansos d'esquiar. Per mi cada cosa al seu lloc, i en un ambient urbà i mediterrani, grinyolen. Molt.

  ResponElimina
 5. a mi m'agraden pero per estar per casa quan tinc fred les faig servir . Per el carrer crec que depen del clima on es visqui pero per aqui no cal

  bon cap de setmana :)

  ResponElimina
 6. no m'agraden gens, apart de que no els hi trobo gaire sentit vivint a Barcelona. Estic segura que si visqués a Sibèria, me les posaria, perque a certes temperatures m'importa ben poc que quedi bé o malament jejejeje. Així que mentre continui vivint aquí, un no rotund, em semblen a les sabatilles d'estar per casa; per no dir que em semblen caríssimes pel poc us que se'ls hi dóna. Petons!

  ResponElimina
 7. Veig que el tema crea polèmica!! Complement amb vosaltres... jo ahir sortint de la feina a les 15.00 de la tarda vaig veure noies amb UGG a 18 graus. Estem loques?? De veritat les it sense mitges nevant i altres amb UGG, cada cosa al seu temps i lloc.

  ResponElimina
 8. Jo les tinc i m'encanten! Reconec que al principi em van costar, però són tan còmodes! Com dius, amb les UGG prioritzes comoditat, i jo que sempre tinc fred als preus, em van de conya! Només dir-te que ja tinc dos... jeje I si són bones, l'efecte barrufet no passa, al menys a mi no... Però sí que he vist algunes imitacions que els hi passa, i queda molt i molt lleig... Bon finde guapa!!

  ResponElimina
 9. Hola!
  Jo tinc unes de la marca Mustang i encara que al principi em feia vergonya anar amb elles perquè la forma que tenen no és molt bonica, la temporada que les vaig comprar me les posava. Ja fa temps que les tinc guardades perquè encara que reconec que son molt còmodes, no trobo que quedin boniques...
  Salut!

  ResponElimina
 10. A mi m'agraden aquest tipus de botes pels dies en que vols anar més còmode. Tot i amb això per la quantitat de dies que les porto a l'any jo me'n vaig comprar unes de negres de marca no-t'hi-fixis... Així fa menys mal i no sap greu no posar-te-les sovint.

  ResponElimina
 11. A mi m'agraden per estar a casa. En tinc unes grises de Xti i són el meu bàsic per dur amb el pijames.

  Petonets.

  ResponElimina
 12. Carinyu, les Ugg són horroroses perque a més de seguida deixen patents els defectes al caminar que totes tenim, si posem el peu endins, enfora o com sigui. I no es problema de gastar en les "bones" o comprar barato (de fet la foto que has posat per il·lustrar eren unes ugg), es que fan el peu i el caminar lleig. I si a sobre es porten amb shorts el resultat ja es directament ridícul.
  M

  ResponElimina
 13. i ja directament, per crear polèmica.... tenia entès que una bona fashionista MAI prima la comoditat al bon gust....
  (tot desde el carinyu infinit, que consti)
  M

  ResponElimina
 14. No les he comprades finalment, perquè 1,50 d alçada.... sóc la pitufina .... i fa un gener a Mallorca esplèndid...així que... els diners van destinats a les rebaixes senceres!

  ResponElimina
 15. M estimada.... la foto reflexe unes UGG de rèplica!! Ptooo

  ResponElimina
 16. oooh doncs a mi m'encanten, quan fa fred aquestes botes calentetes son molt temptadores jajaja

  petooons!!!

  tati

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal