dimecres, 11 de desembre del 2013

10 LLAVIS VERMELLS

Ja tenim aquí les festes i els maquillatges són molt importants per complementar els nostres looks. Els llavis vermells estan de moda però com sempre s´han de saber portar i tenir clar que no a tothom li queden bé. 
A mi m´agraden particularment a les que som blanques de pell ja que els contrast afavoreix molt i per les molt morenes de pell em  costa molt més, però sobre els gustos els colors.



Aquí teniu unes quantes celebs que diuen que sí als llavis vermells. El meu consell avui seria opció llavis vermells però la resta del maquillatge ha de ser discret. Llavis vermells per la nit i llavis vermells pel dia, tot depent de la personlitat i gustos de cadascú.
Avui us he fet una cerca de 4 pintallavis de diferents tons de vermell per si aquestes festes us voleu fer un autoregal:
1-Rouge Philtre de YSL  2-To minuit de Dior  3-Viva Glam,1 de Mac 
 4-To mascate de Nars


Llavis vermells Si o No???

10 comentaris:

  1. soc taaaaaaaaaant fan dels llavis vermells! El de YSL i el de Dior son els que mes m agraden!

    ResponElimina
  2. En primer lugar, menudos bellezones de mujeres, por favor, qué guapísimas...
    A mí me gustan mucho los labios rojos pero yo no me veo, me veo rarísima y en teoría me debería quedar bien porque soy muy pálida y me resalta mucho, pero ya te digo que me veo rarísima...
    Un besote preciosa,
    Yolanda.

    ResponElimina
  3. Jo mai he sigut de pintar-me els llavis, però vaig descobrir un mate (això per mi molt important) de Dior i m'encanta!! És el Rouge Bingo de la col·lecció Diorific, i estic enamorada :P Muaaa!

    ResponElimina
  4. Yo soy suuuuuper fan! aunque reconozco que me los pongo menos de lo que me gustaría...siempre que estoy mirando maquillaje se me van los ojos hacia ellos, creo que nunca tendré suficientes :P un beso
    http://lamodanopuedeconmigo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Jo sóc de portar els llavis vermells, i tot i que n'he provat de les millors marques, si són brillants sempre acaben marxant. El millor que he trobat és un de Sephora, un vermell molt intens, mate i absolutament permanent. També hi es en altres colors. Es genial!!
    M

    ResponElimina
  6. a mí m'agraden i, tot i que soc morena de pell, m'atreveixo amb el vermell ;)

    ResponElimina
  7. Jo sóc fan del Rouge Chanel i cada vegada m'animo més!! :))

    Petonetsss**

    [ART&LIFE]

    ResponElimina
  8. Jo dic si, però a cada pell li va bé una tonalitat diferent de vermell. Petonets!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal