dimarts, 5 de novembre del 2013

4 TENDÈNCIES: LEATHER-CUIR

Fa temps que ve trepitjant fort però aquest hivern s´ha reinventat i torna per quedar-se definitivament. L´hivern passat la vam veure més en pantalons o jaquetes però aquest any el toc de cuir en combinacions de teixits o totes de cuir arrassen com els tops crop, vestits o faldilles.
La tendència que per mi ja no és tendència, ja que arriba cada temporada amb més força i sembla que tenim cuir per moltes temporades. Aquest any firmes com Dior i Roland han apostat clarament per aquest teixit:
Sóc partidaria de comprar pell 100x100, actualment la bovina i la caprina  sobretot en les low cost estan a preus molt accessibles. Quan compreu mireu que sigui tova i fleixble, les rígides acostumen a sortir fatal a la llarga. Una peça de cuir fa mal a la butxaca però sempre són una bona inversió sobretot en jaquetes o pantalons.
Un altre tema són les imitacions a pell (poliuretano etc) i com sempre n´hi ha de molt bones i n´hi ha que millor abstenir-se... Tingueu ull!! Jo tinc peces de algunes firmes de més qualitat d´imitació i estan super ben fetes sobretot en el tacte.
Penseu que una peça de cuir sempre transformarà els vostres looks, és molt cool i alhora super chic.
Avui us he fet una cerca de peces de la firma Mango de pell:
Però com sempre hem de vigilar ja que els excessos són dolents. La moda ens diu que barrejar dos peces de cuir en un outfit és cool però a mi no em convenç gens... una peça de bon disseny i qualitat llueix molt més!!


Sou de Cuir/Leather??

4 comentaris:

  1. no sé no sé...no m ho acabo de veure. Com a molt un petit toc a les manigues...
    Sino em veig molt disfressada...
    Bon dia guapa!
    JA estàs de la mudança? vull detalls!

    ResponElimina
  2. a mi sempre m'ha agradat la pell i les peces que tinc han sigut una inversió, però val la pena perquè generalment són atemporals. El que passa que jo ho veig més per caçadores o faldilles, els pantalons acaben per deformar-se a la zona dels genolls. Tinc una faldilla de tubo en cuir i una de volants que era de ma mare, una passada aquesta última!. Petons!

    ResponElimina
  3. ME ENCANTA, SOBRE TODO EN CHAQUETAS, PANTALONES Y FALDAS!

    ResponElimina
  4. Bones!
    A mi m'encanta el cuir però com dius, una sola peça, sobretot les jaquetes de cuir. Les peces de baix les trobo més difícils perquè el cuir es dóna molt i costa que quedin bé després de fer-lo servir molt.
    El cuir negre per mi el millor.
    Petons guapi!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal