divendres, 29 de novembre del 2013

7 EL "MIRACLE" DE LETIZIA ORTIZ

Avui li toca un altre cop a Letizia Ortiz. En actes oficials no m´agrada gens com vesteix, la trobo sosa i avorrida, però quan vesteix informal m´agrada mooolt i sobretot destaco els denims... li queden genial!! Prima, prima però per contra amb els seus denims sempre llueix un bon cul:

Ella també s´ha afegit a l´efecte botton-up d´algunes firmes, els que porta ella són de Liu Jo. Gràcies a l´efecte de les costures aixequen el cul i el fan més rodó. L´efecte és evident i entre les fans de la firma hi ha Kate Moss o Isabel Preysler. Realment aquest model és apte per dones primes i sense cul, però he buscat a la web i en tenen per tot tipus de cossos. No els he provat mai, però els pròxims no els descarto, tot i que sóc molt fidel a la firma Met. Si us agraden no són baratets: 148€
Ja us he anat explicant que sóc partidaria de pocs denims però de firma. Els bons duren molt, no es donen tan i s´adapten molt més a la nostra figura.

Denims de bona firma Si o No??

Sorteig AQUÍ

7 comentaris:

  1. Tienen un corte muy favorecedor, la verdad.

    Besitos

    ResponElimina
  2. Per cul el de la Kim Kardashian. XD

    ResponElimina
  3. Estic amb tu amb la qualitat dels texans: jo sóc low cost total per a les parts de dalt però en jeans no m'ho penso; els parells que tinc G-Star tenen rentades i rentades i el color està com el primer dia, a més que no fan bosses, cosa que no suporto!

    ResponElimina
  4. Yo creo que de manera informal gana muchísimo, sinceramente es porque es su estilo y ella se siente comoda así y lo trasmite, en actos oficiales va tanto de protocolo que parece que va disfrazada

    Buen finde!

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord! Es noten i molt, quan els texans són bons... T'estilitzen molt més! Bon finde reina!!

    ResponElimina
  6. Great jeans.
    Will you like to follow eachother?
    New Post: Fashion Talks
    New giveaway: Fashion Talks

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal