dimecres, 13 de novembre del 2013

7 DIETA "FUGIVORA" o "FRUTIVEGANES"

A la revista VOGUE aquest mes hi ha un reportatge bastant polèmic sobre la dieta o dietes Fugívora o Frutiveganes. Són dietes a base només de fruita, verdures crues, llavors i fruits secs. Jo evidenment no en sóc seguidora, s´ha de menjar de tot però tampoc cal obsessionar-se sempre i quan no tinguem un problema de salut. Però les dietes com aquestes tenen molts de seguidors... i entres les VIPS arrassa!!
Avui us vull posar les fotos del reportatge ja que són fantàstiques. Mai les verdures i les fruites havien estat tan glamouroses:

Feu dieta? Quina seguiu??SORTEIG AQUÍ

7 comentaris:

 1. Tota la raó, les fotos son precioses. Les que més m'agraden son les de la magrana i les cireres. No cal res mes, aquestes fruites son belles per si mateixes.
  Parlant de dieta, doncs jo tampoc seria molt fan.

  Jo més que dieta, miro de no menjar tot alló que se que no convé (fregits, pastes o dolços, pá, etc.). I el que intento es seguir una mica el que marca la dieta dissociada, però sense obsessionar-me: intento evitar en un mateix àpet les proteines i els hidrats.

  Una abraçada!

  Laia
  http://tracessurlaterre.wordpress.com

  ResponElimina
 2. jo amb fruita i fruits secs no arribo ni a les 10h del mati....a mi donam un entrepà de pernilet be booooo!

  ResponElimina
 3. Jo, qué fotos más preciosas, me encanta (me comía una chirimoya ahora mismo, es mi fruta preferida.
  Pues yo creo que de vez en cuando es bueno "limpiarse" por dentro. Yo a veces me noto que necesito depurarme. Hace un par de años hice la cura del sirope de arce y aunque fue durillo, sobre todo los primeros días por los dichosos dolores de cabeza, me quedé como nueva... Tengo intención de repetirla el mes que viene aunque esta vez me da un pelín de pereza... Ya te contaré.
  Bss,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com

  ResponElimina
 4. jo no sóc gens de dietes d'aquest tipus, no poden ser sanes i les VIPS poden fer molt de mal fent propaganda d'aquestes dietes a gent que no s'ha informat prèviament de res.... En fi, el que hauria de primar en les dietes, és el sentit comú, però ja sabem que escasseja jejeje Petons!

  ResponElimina
 5. Jo ara n'estic fent. Vaig a una dietista i segons els meus gustos va fent la dieta que canvia cada 15 dies tot i això es basa en verdures i fruites però també menjo carn, peix, pasta i llegums. Tinc prohibidíssim menjar plàtans, raïms, fruits secs. La porto bastant bé, no passo gaire gana ja que el meu cos s'ha acostumat però n'estic de les verdures fins "la coronilla"

  ResponElimina
 6. yo la veritat que a vegades no menjo de tot , aixo si la fruita m'agrada pero per mandra a vegades no m'enrecordo .....

  ResponElimina
 7. Yo pienso que no hay que obsesionarse con las dietas (o regímenes mejor dicho) sino tenemos problemas de salud como dices...el 99% de las veces traen efecto rebote y eso no es nada bueno! besos
  http://lamodanopuedeconmigo.blogspot.com.es/

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal