dilluns, 28 d’octubre del 2013

5 LOOK: ROCK CHIC

Dilluns, tanquem ja quasi octubre i continuem amb molta calor. Avui us porto un look més canyero i sofisticat que vaig portar la setmana passada per anar a sopar i pendre una copa. Era un sopar informal així que vaig optar per un denim més chic  i el vaig combinar amb un top-brusa de fa unes temporades que no em pot agradar més i de color vermell no habitual amb mi.
Avui les fotos tenen nova ubicació, darrera meu veieu un vinil de la meva admirada Audrey Hepburn, mica en mica us aniré ensenyant raconets de la nostra newpinkhose:

Denim: S.Q.S  Top: Miss Sixty  Botines: Pepe Jeans  Bolso: Ikks
Cinturó: Massimo Dutti  Ungles: Chanel Fire  Arracades: Swaroski    

La resta com és habitual amb mi bons complements i de pell. Unes botines molt cool de fa unes temporades i un bolso de pell de l´any passat amb cadena. Com accessoris un cinturó de pell amb civella de color or vell i unes arracades negres de strass.


Com són els vostres looks de nit de mig temps??

5 comentaris:

 1. Cada vez me gustan más los botines peeptoes, los tuyos son geniales!
  Y el resto del look, pues qué te voy a decir, que yo también prefiero los buenos complementos..
  Un besito preciosa,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com

  ResponElimina
 2. Jo portaria aquest look identic , m'agrada molt el top ! , es que tot el que sigui ratlles m'encanta ! :)

  ResponElimina
 3. m'encanta aquest look casual però alhora molt chic. Els botins son ideals,no tinc en aquest estil i m'han agradat moltíssim!
  petons estas preciosa!

  ResponElimina
 4. Me encanta el look, es genial.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal