divendres, 18 d’octubre del 2013

7 ELS DESPROPÒSITS D´UNA FESTA-GALA

Avui un altre post més desenfedat parlant dels despropòsits ens els looks. Una seguidora em va suggerir una secció de l´anti-catifa i quanta raó tenia!!
Avui els outfits vistos de les nostres "vips" a una festa de Madrid on la firma de sabates d´Úrsula Mascaró inaugurava una nova botiga.
Mare meva Adriana qui t´assessora? Ella creu que toot està de moda: mosqueteres, shorts, llenceria i bomber. Sembla la Barbie "moda i complements"

M´encanta aquesta noia i el look està molt bé!! Però portar sostens blancs a sota les transparències negres.....No tinc paraules!!

La trobo espectacular però a mi no em faran creure que per tenir bon cos i ser guapa passes directament a it!! Compte amb les sabates blanques són "chonis" per molt que estiguin de moda i aquest look entre sóc guai i diferent... No tinc per on agafar-lo!!

Continuem amb els looks impossibles, transparències horribles i aquest pintallavis de color lila-morat que no queda bé a totes....

I per acabar la disenyadora Úrsula Mascaró. El look d´aires flamencs però faldilla de blonda, brusa transparent amb topets... mare meva sembla un look  extret directament d´Aida!!

Esteu amb mi? Heu vist alguna altra convidada??



7 comentaris:

  1. En ocasions mirant les fotografies d'aquestes festes, tinc la sensació de que ha arribat carnaval abans d'hora, petonets i bon cap de setmana.

    Marta

    http://lookinspiration.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Bon dia guapi!
    Cuanta razón tienes!!!

    Besitos! ;)

    ResponElimina
  3. Madre mia!!!! Pero que horror, algunos son fallos como el sosten blanco bajo las transparencias negras, pero otros son horrorosossss!!!!!

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  4. quina gràcia ;) es que realment aquests modelets tenen molta tela, es que fins i tot la pífien anant de negre i mira que és difícil. Petons!

    ResponElimina
  5. sempre he odiat les sabates blanques em semblen horribles!

    ptons

    El Rincón de Vega

    ResponElimina
  6. Lo de la Pedroche no té nom!!! Una choni vinguda a més....
    M.

    ResponElimina
  7. jajajajajajajajajajajjaa telaaaaaaaaaaaaaaaaa telaaaaaaaaaaaaaa todo telaaa jajajajaja
    pero la dissenyadora... mare de deu... com tu dius... germaneta de Aida jajajaja

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal