dimarts, 2 de juliol del 2013

11 LOOK: BLUE DRESS

Avui us porto ja un look plenament estiuenc. Ja veieu que estic ben blanca, però jo no em quedo morena o almenys amb color fins a finals d´estiu.
El d´avui un vestit de color blau entre turquesa-cel de seda que em sembla molt versàtil per portar en diferents ocasions. Ja us he anat explicant que     m´agrada la roba de més qualitat i atemporal, i quan vull alguna cosa més tendenciosa que durarà un parell de mesos abans  de que em cansi de veure-ho a tothom passo per les low-cost i llestos.

Vestit(new): Ikks  Bolso: Innue  Sandàlies(new): MÉTAMORF´OSE, de Spartoo
Ulleres: wayfarer Ungles: Chanel-May


La resta com sempre complements i accessoris de qualitat i bony disseny. Un bolso vermell de cadena que m´encanta i que per mida em permet utilitzar-lo bastant i les meves noves sandàlies amb sola de fusta que em semblen molt originals i són comodíssimes. Un altre outfit sense massa secrets on els complements juguen un paper importantíssim.Sou de vestits a l´estiu??

RECORDEU QUE ESTIC DE SORTEIG AQUÍ11 comentaris:

 1. Vaya, yo también soy muy blanquita y me cuesta mucho coger el color... qué rabia me da.
  Precioso vestido, el color y la forma y ya te he dicho en varias ocasiones que ese bolso me parece precioso.
  Las sandalias las vas a poder sacar muchísimo partido, qué bonitas y qué alegres...
  bss,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com/

  ResponElimina
 2. M'encanten les sandàlies, són molt divertides. Jo també sóc molt blanca i estic farta de que tothom em digui que perquè no vaig a la platja a posar-me morena i jo sempre respondre que directament em cremo i que les meves cames són sempre igual de blanques. En fi, a qui no li agradin les cames blanques, que no ens mirin. Petons!

  http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 3. A mi també m'agraden molt les sandàlies, el vestit també m'agrada força i contestant a la teva pregunta et diré que els vestits són genials per l'estiu, són pràctics, femenins i molt fresquets. Petons!

  ResponElimina
 4. te un color blau precios ;) i el bolso tambe m'encanten els bolsos amb cadena !

  ResponElimina
 5. El vestit és precios i et senta de maravella, petonets!

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 6. Bon diiia guapi!

  M'encanta el to blau del vestit! I com molt bé dius els complements smp són el kit de la qüestió!

  Petonetssss

  [ART&LIFE]

  ResponElimina
 7. Estàs estupenda!!!!! el vestit és una monada, i les sandalies són super diver ;)

  ResponElimina
 8. Les sandàlies són molt xules!! I més si dius que són cómodes!

  ResponElimina
 9. buen look! opino igual que tu en lo de preferir ropa "atemporal" un besazo
  http://lamodanopuedeconmigo.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 10. es un vestido fantástico, me gusta mucho la caída de la tela y el color que tiene y las sandalias me encantan con tanto colorido y además parecen muy cómodas.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 11. Estas muy guapa!!
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/07/long-dressin-black.html

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal