divendres, 26 de juliol del 2013

15 LES NECESSITO-6

Bé per fi hem arribat a Divendres!!! No sé  que em passa aquesta, però  estic sota a mínims, ganes  de cap de setmana sol, platja i molta festa.
Avui és santa Anna així que espero alguns regals... i aprofito per felcitar a totes les Annes i Joaquims.
Avui us porto la meva nova "obsessió" en questió de sabates. Quan van sortir no em van cridar molt l´atenció però ara cada dia m´agraden més:

Són les precioses Studded Leather Pumps de Valentino.... Preu: 690€ aproximadament!! M´encanten en totes les versions així que si trobeu un clon de bona qualitat ja m´ho podeu fer saber! Per mi un must que tota "it" hauria de tenir al seu closet.


Us agraden?? He vist algun clon??

15 comentaris:

 1. Aquestes sabates s han convertit en un nou classic igual que les ballerines bicolor de Chanel.
  Jo també les vull!

  ResponElimina
 2. Felicitats Anna ! a mi també , abans no m'agradaven i ara m'encanten, es extrany que zara no hagi tret ningún clon , 600 ho trobu excesiu ! Bon cap de setmana

  ResponElimina
 3. Felicitats preciosa!!!!!! esper que passis un feliç dia!!!
  aquestes sabates son divines! m'agraden també moltíssim!
  SI veig un clon t'aviso jo me les comparia...però el preu....es massa
  petonets

  ResponElimina
 4. Guapa, no sabes tú nada... es que son divinos divinísimos.
  Pues te intento localizar un clon que comentaban el otro día unas chicas por instagram.
  Localizado... Pero me parece que no son de piel
  http://www.boohoo.com/europe/footwear/high-heels/icat/highheels/new-in-footwear/ava-studded-strappy-pointed-heels/invt/azz44082
  También tienen clones en estas páginas de Facebook:
  https://www.facebook.com/boutiqueglamour.es
  https://www.facebook.com/AninosShop

  ResponElimina
  Respostes
  1. Por cierto, qué antipática que soy... me he ido a lo del clon y se me ha ido de la cabeza.
   Moltes felicitats, espero que pases un estupendo día.
   Molts Petons
   Yolanda.

   Elimina
 5. m encanteeeeeeeeeen! una mica massa cares per mi pero m encanteeeeen! Felicitats pel sant!!!!!!!!! a veure si s animen i cauen unes Valentino! :)

  ResponElimina
 6. Moltes felicitats! Espero que gaudeixis del teu dia. Respecte a les sabates Zara tenia un clon. Petons i bon cap de setmana!

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 7. Felicitats!! Em fa molta gràcia això de "les necessito" jajajaja, la veritat és que són estupendes i això que no em maten les sabates de punxa. De clon no en sé cap, però sí que he vist blogs on fan versions ;) Petons!

  http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 8. Bon dia i moltes felicitats.

  No puc estar més d'acord amb tu..... Les necesito jo també!!!
  El cas és que no sé en quin color les compraria, m'agraden totes.
  Un petó i feliç dia.

  ResponElimina
 9. Moltes felicitats!!
  De clons de moment no en tinc cap present però realment espero que a mesura que es vagin fent populars en vagin sortint a preus més ajustats al meu moneder
  Petons!!

  http://monetespintades.blogspot.com

  ResponElimina
 10. M'encanten! i moltes felicitas maca.

  ResponElimina
 11. Moltes felicitats!
  Segur que no tarden en fer un clon :)
  Petons

  ResponElimina
 12. a mi no m'agraden especialment, però la veritat es que la model les llueix molt malament, jo la posaria en l'apartat de tocs d'estil, per com li queden els dits. La sabata llueix molt millor aquí
  http://www.farfetch.com/shopping/women/534369-designer-valentino-garavani-rockstud-pumps-item-10309996.aspx?gclid=cjuem-crz7gcfe_ltaodfqgabg&oby=5&cur=eur&bfdqbt=+valentino%20studded%20pump&campaign=womens%20shoes%20-%20products%20spain

  ResponElimina
 13. Hola Anna!!! Moltes felicitats a tu també encara que sigui un dia tard! Com te dit per l'instagram (perq aqui no em deixava comentar) jo tinc aquestes sabates. Les vaig comprar a través de la web de Boohoo i em van costar uns 35€ amb costos d'enviament i tot. Jo me les vaig comprar amb negre però també les tenien amb beig. Sobre la qualitat, a veure estan bé, es molt similar a una sabata del zara o altres per l'estil, el que si tenen, q són comodissimes!! Espero haver-te ajudat!! Petons :)*


  Anna

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal