dilluns, 24 de juny del 2013

13 LOOK: MAXI DRESS I JAQUETA DENIM

Dilluns festiu i com sempre el comencem amb un look. Avui us en porto un altra de la meva estada a Copenhagen. Ja us vaig comentar que tot i que a mi em costa mooolt quan viatgem fer maleta fàcil, hem d´apendre a tirar de bàsics i intentar fer maletes pràctiques i no liar-nos...
El d´avui un outfit super fàcil, comodíssim i dels meus preferits a l´estiu, el maxi dress. M´agaden moltíssim sobretot els que van tallats a sota el pit i la resta ample fins els peus. Em semblen una de les peces més fashionistes per l´estiu. La primavera a la preciosa ciutat és bastant traidora ja quan brilla el sol fa una calor insoportable però quan passa un núvol o bufa vent passem a fred directament, així que la meva jaqueta denim em va anar ideal per tot el dia:


Jaqueta Denim(new): TANIT JEANS  Vestit(new): Bobbie  Sandàlies: GAS, de Spartoo
Ulleres aviator: Dior  Bolso: LV
La resta com sempre complements bons i de bon dissseny, unes sandàlies romanes que tinc de la temporada passada que em van genial i daurades que és un color que a l´estiu combina amb tot i el meu bolso LV.

Sou de maxi dress??

13 comentaris:

 1. bon dia!
  el vestit és una monada!!!! m'agraden els vestits, els llargs també son cool!
  la jaqueta denim li dóna un punt chic a look
  petons

  ResponElimina
 2. La veritat és que les maletes donen molts mals de caps. Però ara amb els vols low cost s'han de fer maletes pràctiques i omplir-les de bàsics per poder fer vàries combinacions. Els vestits són bona idea perque no has de combinar ;) Jo també sóc fan del maxidresses, trobo que estilitzen. Petons!

  http://modistilladepacotilla.blogspot.com

  ResponElimina
 3. Como dice Rebeca, estás preciosa, te queda muy muy bien la coleta (así que ya sabes ;-)
  Yo también tiro mucho de chaquetitas vaqueras y con vestidos largos me parece que quedan chulísimas.
  Un besito preciosa,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com/
  P.D. Confirmado, nos vamos de vacaciones a Copenaghe-Malmö-nosabemos-Estocolmo, qué ganitas!

  ResponElimina
 4. molt guapa!! m'agrada molt el vestit, i el toc que lil dona la jaqueta denim! jo no em poso mai vestits llargs, perquè soc molt baixeta i tinc la mania de que em quedarà malament... però m'estic pensant seriosament treure'm aquesta mania de sobre i comprar-me un! quan els veig a les botiques s'em van els ulls!

  petonets

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 5. buen look! estas muy guapa :)
  http://lamodanopuedeconmigo.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 6. Es genial, me encantan los vestidos con las cazadoras vaqueras, sobre todo los largos.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 7. Molt xulo el vestit!! Jo ja tinc pensat algun look amb el meu ;) I aviam si me'n faig amb algun més de vestit!
  Un peto

  ResponElimina
 8. Que chulo el look, muy guapa!
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/06/la-france.html

  ResponElimina
 9. Que vestido tan chulo, queda genial con la cazadora.
  Besos

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal