dilluns, 10 de juny del 2013

10 LOOK DENIM, AMERICANA SASTRE I ESPARDENYES

Dilluns i ja de compte enrera de cares a l´estiu. Avui us porto un look amb moltes peces noves ja d´aire molt més estiuenques.
El d´avui sense gaires secrets i molt fàcil. Uns bons denim que ja heu anat veient, una brusa sense mànigues de seda, la meva compra estrella de fa 15 dies i una americana d´estil molt "Balmain" de color blau marí, by Zara (excepcional en mi).
El look el vaig lluir fa uns dies en un diumenge de sol, dinar i amigues però el prodríem passar a lookworking canviant els complements amb bolso maxi i ballarines, o passar-lo a més sofisticat posant-li unes sandàlies i un clutch:


Americana(new): Zara  Brusa(new): Massimo Dutti  Denim: S.Q.S
Foulard(new): Massimo Dutti
Espardenyes-Sandàles(new): SWEDISH HASBEENS via Spartoo  Bolso: LUNA LLENA 
Pintaungles: Chanel Fire
Com que ja comença a fer calor per fi vaig poder posar-me les meves noves espardenyes de pell i cunya de color rosa, l´intenció meva era trencar l´armonia del look denim-blau marí d´aires navy. El foulard molt original combina a la perfecció i també ajuda en aquest toc de trencament del conjunt sencer. Com a complement un bolso maxi de ràfia de mà que em va genial per outfits com aquest.
Alhora de combinar jo sóc molt de dos colors i un tercer per donar el toc. Sóc clàssica, i m´agrada l´armonia. Si sou com jo segur que no us equivocareu mai, almenys al meu gust. No arrisco, però crec que és pot ser chic amb aires clàssics.

Com ho veieu? Aires clàssics Si o No??

10 comentaris:

 1. uauu m'han encantan les espardenyes tenene una forma i color perfectes ! :)
  saralookbook.blogspot.com

  ResponElimina
 2. Visca els blazers i les espardenyes! son el meu uniforme a la que arriba el bon temps!

  ResponElimina
 3. Claro que se puede ir chic y clásica... no todo el mundo tiene que ir hiper moderno, no?
  Me encantan el conjunto, pero ese bolso de mono me ha encantado, muy muy bonito.
  Feliz comienzo de semana,
  Bss,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com

  ResponElimina
 4. M'encanten l'americana i les cunyes, estas molt guapa! Petons

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 5. Les espardanyes son precioses i m'agraden perquè es una sabata
  Còmoda i elegant.la Blazer es perfecta ja tho vaig comentar que m'agrada moltíssim.
  Petons

  ResponElimina
 6. Preciosas, me han encantado el color y la textura es ideal. Yo en este tiempo también utilizo mucho los pañuelos, la verdad es que no sabe una que ponerse. Un look impecable, pero lo mejor sin duda las sandalias.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 7. Guapisima!
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/06/long-dress.html

  ResponElimina
 8. M'encanten les teves espardenyes! Son una monada :)
  un petonet!

  ResponElimina
 9. Que wapaaa, me regalaron un bolso de ese tipo por mi cumpleaños y aun lo tengo sin estrenar me ha encantado tu opcion

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal