dimecres, 17 d’abril del 2013

26 AUTOBRONZEJADOR SI o NO???

La calor sembla que mica en mica ja és aquí. Comencem a estrenar la roba de primavera, anem amb màniga curta, potser alguna sandàlia, ens traiem les mitges... i aquí comença el meu problema que sóc més blanca que un got de llet. Potser entre les actrius i models tenir pell de princesa "es lo mas" però per les terranals nooo!!
Ara mateix encara no estem per anar a la platja, i fer solarium no entra en les meves opcions... Així que si volem un miracle només ens queden els autobronzejadors.
Jo n´he provat algun i la veritat que els resultat són pèsims! però llegeixo en blogs que alguns van bé... Així que em podeu ajudar??


Sou de Autobronzejadors? Quins feu servir?

26 comentaris:

 1. No por favorrrr!! No me gustan nada, prefiero una piel al natural que experimentos de este tipo, aunque me han hablado de una crema americana que para las piernas va muy bien.. Cuando la pruebe te comento!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ya somo dos... creoq qqueda muy artificial!
   Un placer encontrarte por la blogosfera!!
   WWW.JUST-COCO.COM

   Elimina
 2. Alguna vez lo he utilizado y no me ha quedado mal.
  Besos

  ResponElimina
 3. Hace mil años que no utilizo... prefiero lo natural!

  ResponElimina
 4. No n'he usat mai, tinc la pell molt i molt sensible i no m'atreveixo.
  Maria

  ResponElimina
 5. Cada año el sol es peor así que igual termino con autobronceador. Nunca se puede decir que no ;)


  BESOS

  ***ANDREA***

  www.sencillamenteideal.com
  @sencilla_ideal

  ResponElimina
 6. Fa temps vaig fer servir el de Clarins i em va anar bé, però jo no el necessito perquè a l'hivern també vaig a la platja i em banyo quan fa bo. No estic tan morena com a l'estiu però mai perdo el color. Avantatges de viure a Lloret!
  Dafne

  ResponElimina
 7. Bon dia guapi!
  Solo si quieres llevar manchas!!!
  Besos! ;)

  ResponElimina
 8. Cuando estamos blanquitas nos desesperamos, pero es que hay que elegirlos muy bien...Yo he tenido malas experiencias, y en algunos me he dejado una pasta!
  Un beso preciosa!!
  Jessica,TEN IMAGE

  ResponElimina
 9. hola preciosa
  jo no he probat cap. Son una bona opció per tal de tenir un poc de color.
  jo ja no vull prendre el sol de cap manera...duc capell, ulleres de sol i protecció solar 90. Estic desperada amb ses taques solars, cada vegada em surten més i més...
  petonets i millor estat blanca com sa llet que plena de taques com jo!!jejejeje

  ResponElimina
 10. Hi ha algunes cremes de sol que suposadament ajuden a posar-se morena més ràpid, te la poses durant el dia a dia, i la cosa és tenir paciència..
  Com que sóc molt blanqueta i em cremo de seguida faig servir una crema de Gisèle Denis que és bronzejadora i alhora de protecció alta (30 spf), especial per prevenir cremades i taques.

  petonets!!

  *Blog de maquillatge i bellesa en català*
  www.monetespintades.blogspot.com

  ResponElimina
 11. Yo desde luego soy partidaria...sobre todo en esta época en la que te quitas las medias y te ves ¡horriblemente! blanca. La mezclo a diario con hidratente normal y consigo mantener el color hasta que puedo ir a la playa.

  ResponElimina
 12. Por favor NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Y te lo digo por experiencia... Y muy mala!! ;)

  Bs!

  ResponElimina
 13. Yo los he usado y la verdad que me han ido super bien, pero claro hay que tener cuidado con ellos.....

  Besos.

  ResponElimina
 14. Jo ja vaig fer un post sobre els autobronzejadors fa molt de temps i ja vaig deixar clar que no m'agradaven pas!! Petonets

  ResponElimina
 15. Yo la verdad es que no he encontrado ninguno que me guste, pero si vieras hoy mis piernas que con tanto calor he terminado sin medias..... blancas blancas....

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 16. Doncs la veritat és que he probat uns quants i els resultats en la meva pell han estat més aviat dolents, per tant no et puc ajudar. Petons!

  ResponElimina
 17. jo mai me n'he possat, però he vist a alguna noia que els ha probat i li quedava fatal. Suposo que els de millor qualitat i ben aplicats poden "donar el pego", però jo no me'n refio....

  ;)

  ResponElimina
 18. Jo sóc blanca com la llet i trobar un autobronzejador que me quede bé és pràcticament impossible. A més quan perden el color no queden gens bé. Jo dic NO clarament, a lluir blancor.

  ResponElimina
 19. jo soc partidaria de pendre el sol una mica en moderacio, vaig acavar traumada quan una epoca vaig utlitzar comodynes y no lutlitzava be i hem quedaba la pell malament, o cremes al cos que has de anar amb compte perque et queden taques no se si hi ha una marca que vagi be, pero prefereixo pendre el sol directament .

  petons

  ResponElimina
 20. Jo et recomanaria una bona marca, Rodial, Guerlain, St. Tropez o Decleor, et puc asegurar que donen bons resultats, i no et veuras aquell color taronja que acostumen a deixar aquests tipus de productes.

  ResponElimina
 21. Yo no suelo usar, pero si funcionan... por qué no?

  Un besin!

  ResponElimina
 22. Yo no suelo utilizar cosas de estas me dan miedo machar la ropa o ir por unos lados morena y otros no....;)
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/04/sweetskirt.html

  ResponElimina
 23. Hola guapi!! He descubierto tu blog por casualidad y esta genial!!! La verdad, los autobronceadores y yo...no nos llevamos muy bien ;) Me quedo por aqui!! te invito también a visitar mi blog. Puedes participar en un sorteo para conseguir unas sandalias de la firma de lujo Sheila POrsen!!! Espero que te animes. un besillo!!!!. V.
  http://www.infrontrowstyle.com/2013/04/sheila-porsen-hadar-vestidos-sorteo.html

  ResponElimina
 24. Jo en vaig provar fa molts d'anys i vaig dir "mai més". Així que per descomptat que noooooooooooo

  ResponElimina
 25. J he utilitzat una crema hidratant amb una mica de broncejador i a la que vaig començar a veure la cama amb una mica de color vaig deixar-la, no fos cas que em tornes taronja :p
  Petons i bon cap de setmana!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal