dilluns, 18 de febrer del 2013

14 UN VESTIT BLAU KLEIN-2 LOOKS

Avui us porto un look però d´una manera diferent. Ja us he explicat moltes vegades que a les peces de roba els podem donar moltes "vides". Una de bona  sempre ens pots donar molt de joc i tot està en com la combinen i la tria de bons complements i accessoris.
Així que avui us porto un vestit klein que ja vaig portar AQUÍ 
El look d´avui el vaig portar fa quinze dies per un dia de relax, dinar i cine de tarda de diumenge, també serviria per un lookworking. El vestit és el mateix però amb jaqueta Biker i complements negres d´hivern.

Jaqueta Biker: Massimo Dutti  Vestit: Naf Naf  Camiseta bàsica: Intimissimi 
Mitges: Calzedonia  Foulard: Massimo Dutti  Bolso: Ikks  Botes: BRONX via Spartoo

Aprofitar bé els vestits sobretot d´hivern a estiu això si sempre tinguent en compte el teixit i el color és una de les meves claus de fons d´armari. El look d´avui sense secrets com sempre bons complements, jaqueta de pell Biker i el toc del foulard print animal discret.


Sou de vestits versàtils??

14 comentaris:

  1. Muy bien aprovechado, es un vestido muy bonito.
    Besos

    ResponElimina
  2. Me requetebusta mil millones! yo uso igual vestidos en verano que en invierno, te pones medias y chaqueta de punto y a correr. Me chiflan tus botas

    ResponElimina
  3. M'encanta! s'ha de treure el màxim de partit a tota la roba que tenim al nostre closet. Anna el vestit és ideal i crec que és el teu color. En aquesta ocasió m'agrada molt com l'has combinat amb la teva biker y el foulard
    petonets!

    ResponElimina
  4. Un vestit molt xulo i molt aprofitable. Salutacions!

    ResponElimina
  5. Estás muy guapa, el vestido es precioso!!!

    Besos!

    ResponElimina
  6. Que guapa! me encanta el vestido!
    http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/02/new-bomber.html

    ResponElimina
  7. Nice photos and really cool outfit, you look great, I like your dress, what a great color and that jacket is so nice, the perfect touch to the outfit also you are really beautiful and your boots rock! Your have a lovely blog by the way and I am a new follower on GFC and Bloglovin! Hope you will like my blog and follow back!

    Also make sure and enter my new giveaway for a chance to win an amazing evening bag!

    Pop Culture&Fashion Magic

    ResponElimina
  8. M encanta aquest tipus de vestits pero el cert es que no soc molt de reciclar looks, quan en realitat es una gran idea! Quines ganes de poder anar amb vestidets i sandalies per favoooooor!!!!!

    ResponElimina
  9. Guapíssima, Anna! Les sandàlies del primer look m'encanten!!! Petonets

    ResponElimina
  10. A mí me parece super buena idea... eso sí, no nos engañemos, queda mucho mejor en veranito (ains, esas sandalias, qué bonitas) pero con una media gordita y una chaqueta o jersecito queda también muy mono.
    Bss,
    Yolanda.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal