dimecres, 13 de febrer de 2013

26 RASPALL IÒNICS

Avui us parlaré una mica tot i que tinc molts dubtes del tema dels raspalls iònics. Jo en tinc un de marca no ti fixis però em costa utilitzar-lo. A vegades me´l passo i no noto molta diferència, potser no noto resultats per la falta de constància.
Alguns professionals diuen que són ideals ja que al emetre ions negatius eviten l´encrespament i aporten brillantor al cabell. La majoria d´ells van amb piles o endollats i pel que veig s´ha convertit en tot un must en temes de cabellera:

Com sempre tobrem els pros/contres a aquest sistema, ja que n´hi ha d´altres que opinen que no fam massa res. Jo no tinc prou coneixements per opinar així que avui us demano la vostre opinió.


Teniu raspall iònics? Us agrada aquest sistema??

26 comentaris:

 1. no els he provat mai...jo tiro dels tradicionals, amb base de fusta millor...

  ResponSuprimeix
 2. Nunca los he probado, pero también te digo, que creo que nunca lo haré... no lo veo una necesidad para mí.


  Un besin!

  ResponSuprimeix
 3. Yo tampoco lo he probado,pero me gustaria.
  Besos

  ResponSuprimeix
 4. Jo en tinc un, però em passa com a tu, no li trobo el que.

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponSuprimeix
 5. No en tinc, així que no puc opinar :p
  Petons

  ResponSuprimeix
 6. No los he probado...
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/02/make-up-low-cost.html

  ResponSuprimeix
 7. Hola bonita,
  Pues justo hoy lo hablaba con una amiga que igual los pruebo, porque mis niñas y yo tenemos esta temporada el pelo con muchísima electricidad estática (sobre todo mis niñas), supongo que será algo de la presión atmosférica.
  Ya te diré si lo termino comprando y si noto algún resultado.
  Un besito,
  Yolanda.

  ResponSuprimeix
 8. Mira jo et diré que tenc l'altra versió, envers de raspall és com una pinta que també va endollada amb el mateix material, i sincerament m'hagués pogut estalviar els diners...jo no li veig la gràcia ni la diferència...
  www.tumbetcloset.blogspot.com.es

  ResponSuprimeix
 9. Jo no els he utilitzat mai, aixi que no opino 😉

  ResponSuprimeix
 10. Diuen que no es bo respallar-se el cabell cada dia. És un mite?

  Eva

  ResponSuprimeix
 11. La veritat es que jo no en tinc ni n'he utilitzat mai, aixi que avui sobre aixo no puc opinar ;)

  Un petonet maca!!

  ResponSuprimeix
 12. Eva ni idea! A mi em van dir que cada dia s´ha de respatllar dia i nit, i sobretot abans d´anar a dormir.

  ResponSuprimeix
 13. Un tema interessant perquè just tinc el mateix dubte, m'agradaria tenirlo però no sé jo si funciona i els post que a vegades he vist són patrocinats i llogicament super bons clar ;)

  Espero que ens puguis fer un post resum,

  Merci

  ResponSuprimeix
 14. La verdad es que nunca lo he utilizado y no sabría decirte. No tengo opinión ni buena ni mala.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal