diumenge, 24 de febrer del 2013

11 PETITS TOCS D´ESTIL-69

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes i tots cometem!!!
Avui la preciosa Blanca Suàrez amb el seu model Pucci a l´alfombra dels premis Goya:
Ella estava impressionant, però compte ja que ni les més divines es lliuren del problema de la suor. Si teniu problemes com aquest com jo eviteu portar mànigues llargues en depent de quin moment.
El petit toc d´estil d´avui l´he extret de la web TRENDENCIAS

Teniu en compte aquest toc d´estil??

11 comentaris:

  1. La veritat és que és un problema que et limita molt a l'hora de triar un vestit. Una solució si voleu usar màniga llarga és cosir en la part interior del vestit unes peces de cotó i tela impermeable que eviten les taques. Les trobareu a les botigues de vetes i fils. ;-)

    ResponElimina
  2. Aquest és un dels problemes a diari, a més, que a mi me molesta portar l'aixella humida, i és veritat que ho tinc bo de fer (agrrrr, què hi podem fer!!! Ecccssss. Sóc docent, i la cosa és complica en una aula amb al·lots de secundària, perquè ja no és una cosa només dels dies de festa i allò que faig (sense abusar) és posar-me "perspirex". Ja ho sé, és un antitranspirant, però usar-lo en la justa mesura quan ve primavera què saps que tal dia lluiràs aquella camia que se marcarà o tal vestit. Ja dic, sense abusar, i en ocasions especials, és una bona sol·lució (no sé els efectes secundaris que té, no ho vull saber, perquè me treu d'algun que altre apuro i no és sovint).

    ResponElimina
  3. Se m'oblidava comentar un altre detall de la imatge. La sabata, a la part del taló, pareix que li ve gran (ja, ja sé que l'empeine a vegades ens juga males passades), però trob que també fa lleig.

    ResponElimina
  4. si quin fallo perque es la que mes hem va agradar !

    ResponElimina
  5. la verdad es que es muy feo, pero es algo inevitable, es un problema, a mi también me pasa y a veces te juega malas pasadas....

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  6. És cert que ella anava preciosa, però a mi les arracades amb aquest vestit i el pentinat...no sé... però bé la qüestió és que els problemes de la suor es veuen patents si et fixes més als Oscars, sempre n'agaf qualcuna hahah una besada reina!
    Tumbet Closet.

    ResponElimina
  7. es un alivio ver que a todas nos pasa!

    ResponElimina
  8. Ostres veig que el tema de la suor preocupa. A mi un desodorant que va mb és el de vichy amb spary, xo tacar ufff complicat

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal