dimarts, 8 de gener del 2013

12 ABRICS....

La fred (a Girona és femení) apreta de valent aquests dies. Suposo que totes ja porteu el vostre abric per resistir les baixes temperatures, però com sempre per ser una bona fashionista n´hem de tenir de diferents estils depenent del que portem. Personalment sóc molt d´abrics i en tinc uns quants... Quan arriba l´època de rebaixes si puc faig l´inversió ja que comprar roba de firma i disseny és sempre la millor opció amb els descomptes actuals.
Avui us he fet una tria de diferents estils d´abrics: clàssics, elegants, d´estil militar, d´aires masculins, oversizes, de print animals, més tipus jaquetons, de tall 3/4, llargs fins als peus etc
Ja veieu infinitats d´estils, talls, teles i colors!!! Només cal que busqueu quin us agrada més pel vostre gust, el més adequat al vostre estil i la peça sola farà la resta... Jo em quedo amb els d´aires militars i clàssics.


I vosaltres de quin estil d´abric sou??

12 comentaris:

 1. M'encanten els abrics, per lo que en tenc de tots els estils i colors.

  Petonets.

  ResponElimina
 2. A mi me gustan también los de aire clásico, pero de todos los estilos! Y sobre todo que sean muy gorditos y calentitos, que el frío ya aprieta bastante! Tu selección es genial, los grises (todos) y el blanco los que más me gustan!

  Besos y abrazos

  V. Mirasol de 'SERENDIPITY'

  ResponElimina
 3. jo tambe inverteixo en abrics !

  :)


  http://saralookbook.blogspot.com

  ResponElimina
 4. els de la segona foto m encanten...molt Calvin Klein, linies senzilles i finets. Son monissims!
  Bon dia guapa!

  ResponElimina
 5. M'agraden molt els de l'última foto! Per mi és molt important que abriguin bé...!!!!


  Petonets!

  ResponElimina
 6. Yo también suelo aprovechar las rebajas pero este año me parece que no caerá ninguno (aunque nunca se sabe).
  Me gusta mucho el que tiene los botones tipo trenka y el rojo también es precioso.
  Besitos,
  Yolanda.

  ResponElimina
 7. jo tinc pensat comprar-me un abric aquestes rebaixes, ja veurem si trobo alguna cosa que em convenci, de moment, prenc nota del que recomanes ;)

  ResponElimina
 8. Pues saps que m'està costant un munt trobar un bon abric negre?? Veig en molts colors, però negre en l'estil i tela que m'agradin no :( Blaus, els que vulguis, però negres... mmmm Potser de rebaixes! ;)

  mua!!

  ResponElimina
 9. Bona Tarda,
  Jo estic a la cerca d'un abric aprofitant les rebaixes però de moment no he trobat res....els de marca inditex no m'han agradat gens, vull un abric en negre i clàssic perquè d'aquesta manera el podré lluir amb tot tipus de prendes...un dilema, me'n si el trobo!

  Aquí a mallorca, tenim sort i de moment no fa gens de fred, m'estic posant blazers i trench
  petons, m'ha agradat la teva selecció d'abrics

  ResponElimina
 10. Jo sempre aprofite les rebaixes per comprar algun abric, de moment encara estic mirant-los.

  ResponElimina
 11. A mi los abrigos me encantan, me gustan todos, tengo con distintas tendencias y colores, son mi pasión y en mi ciudad hace mucho frio y tengo que utilizarlos durante varios meses.
  Me gustan tus propuestas.


  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 12. jolin y con el frio que tenemos!!

  besos

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal