dimarts, 16 d’octubre del 2012

24 TENDÈNCIA MILITAR SI o NO??

Fa temps que ve trepitjant fort però aquest hivern s´ha reinventat i torna a estar per tot arreu.
Des de sempre m´han agradat els uniformes, l´imatge de l´exèrcit rus amb els seus impecables abrics i jaquetes de doble "abotonadura", entellats, fins el coll amb els seus botons daurats m´encanten!! Trobo tan elegant els aires masculins... però com sempre ull amb la tendència i vigilem amb els excesos!!
Somiar és gratuït, però alguna de vosasaltres diria que No a un abric de Burberry Prosum??

Dins la tendència militar trobem el color verd militar, la meva mare li diu verd caqui de tota la vida i m´encanta ja que afavoreix molt a pells morenes i blanques. Ideal per combinar amb negre, marró i denim.

I ´altre que trobem dins la tendència és l´estampat de camuflatge que sempre m´ha semblat horrible. No puc amb aquest! sempre he pensat que afavoreix tan poc a les noies, tota la feminitat que transmet un aire militar és perd amb el camuflatge!!
El trobo barroer i brut!! Ah i quan vaig pel carrer i em trobo una streetstyle vestida tota de camuflatge i bota biker llavors si que puc dir que la noia ha estat absorbida per la tendència.
Compte amb aquesta tendència si no voleu semblar maniquís de les botigues Low Cost!!

Tendència Militar Si o No??24 comentaris:

 1. A mi també m'agrada molt aquesta tendencia, tota la vida he portat peces d'estil militar, això si, dosificades i amb cura de no perdre l'estil propi. Ptó!!!

  ResponElimina
 2. A mi personalmente me gusta, ¡y muchísimo!

  Besos rojos ;-)

  ResponElimina
 3. Quizá en algún toque sutil, pero ahora me estoy cansando ya de ella, esta tendencia está demasiado explotada...

  ResponElimina
 4. A mi me gustan los abrigos y chaquetas de esta tendencia, pero claro sin abusar no es cuestion de ir tendencia militar de los pies a la cabeza.

  Algo suave.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 5. A mi és que sempre m'ha agradat aquesta tendència i no em canso d'ella ;-) Petonets

  ResponElimina
 6. Por mi sí! Sobre todo en prendas de abrigo. Lo que no me termina es el estampado...

  Besos

  ResponElimina
 7. Bon dia!
  Jo passo!!!Cada hivern es lo mateix... M'aburro!!

  Petons!
  ;)

  ResponElimina
 8. A mi m'agrada moltíssim aquesta tendecia!!

  Un petonet,
  Patricia

  ResponElimina
 9. A mi el que més m'agrada d'aquesta tendencia es l'estil uniforme, les jaquetes entallades, amb botons grans i dobles, etc. Els colors y estampats els deixo més en un segon pla. És a dir, que m'atrauen les "formes" de la tendencia pero els estampats tipo camuflatge no m'agraden gaire per mi.

  Petons!
  Rococo Berry

  ResponElimina
 10. Un NO rotund a lestampat de camuflatge!

  Petonss

  [ART&LIFE]

  ResponElimina
 11. A mi amb molta moderació´m agrada! peroe s el que dius tu, s ha d anar en compte!
  Bon dia guapa!!!!!!

  ResponElimina
 12. Pues el verde militar siempre me ha gustado y favorece.
  Pero justo hoy llevo un vestidito de gasa estampado de camuflaje ,jejeje...que casualidad, es lo único q tengo me lo regalaron y la verdad no es lo mio, pero hoy digo voy estrenarlo, ya q esta tan de moda...
  Y entro a ver tu blog y veo el post,jjjjjjj........ainsssssssss

  Un besote guapa

  ResponElimina
 13. Hola!
  Jo ja m'estic cansant d'aquesta tendencia. El color verd caqui em sembla bé, pero l'estampat de camuflatge si que l'odio, m'enrecordo perllà l'any 2004, que tambe estaven de moda els pantalons amb aquest estampat i no ho suportava...

  XOXO
  CCC

  ResponElimina
 14. Jajaja com ja has vist en el meu últim post, i en un altra post anterior, jo estic enamorada d'aquest print, això si, sense excesos! sobretot m'encanta combinat en contrast amb alguna part del outfit. Un altre día en dono un altre exemple!

  ResponElimina
 15. jo també dic si però amb un però: m'encanta el verd caqui o militar, però odio enormement l'estampat de camuflatje!! home que sembla que van totes a fer la mili! jejeje per lo que fa al verd caqui, a mi és un color que sempre m'ha agradat! weeno, m'agradan tots els verds en general! i queda molt bé si el combinem amb blanc o cru tb! Aquesta temporada m'he fet amb un parell de peces d'aquest color! Una jaqueta moníssima, una camisa i uns pitillo! :-)

  Petonetss

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 16. A mí la veritat és que el caqui o verd militar sempre m'ha agradat! trobo que es un color perfecte per entretemps i per l'hivern i a més és molt combinable.
  Però l'estampat militar... encara que no em desagrada i hi ha estilismes que m'encanten, a casa aquest estampat sempre ha estat com "prohibit" i mal vist, així que dubto que em vegi enfundada en alguna peça d'aquestes. A mées crec que a ma mare li dóna un atac ;)

  Un petó maca!

  ResponElimina
 17. Bueno, ya sabes que yo sí que he caido en esta tendencia pero desde luego ir toda la camuflaje no me gusta nada.
  Me regalaron mis amigas una sobrecamisa de camuflaje y me dio un poco de palo cambiarla por otra en verde caqui (que me gustaba más). Al final la he estrenado y no me veo mal...
  Un besazo,
  Yolanda.

  ResponElimina
 18. A mi m'agrada, però en petites dosis. A més, m'encanten els colors militars!

  Petonets :)

  ResponElimina
 19. Si en petits detalls, no en looks sencers.
  Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal