dijous, 25 d’octubre del 2012

13 INSPIRACIÓ LOOKS EMBARASADES

El baby-boom aflora al voltant de la meva vida...  El meu instint maternal ara mateix és 0 però sempre he pensat que ha de ser una etapa molt maca i especial, però alhora complexe sobretot per la roba ja que el cos canvia molt ràpidament.
Considero que la panxa s´ha de marcar, que és pot anar estreta i que aquest "rollo" de dissimular la panxa està ja molt antiquat.
Avui us porto alguns looks de la firma MIT MAT MAMA que em sembla del millor que podeu trobar:









Si voleu trobar més info per vosaltres i pels vostres nens podeu entrar a aquesta pàgina KIDS ME especialitzada en el món del nen. Ja us n´he parlat algun cop al blog però la veritat és que està super bé.

De quines firmes heu vestit durant l´embaràs??

---------------------------------------------------------------------------------

RECORDEU QUE ESTIC DE SORTEIG AQUÍ

13 comentaris:

  1. Pues yo tengo instinto maternal desde que tengo uso de razón creo... Me encantan los niños! Y también me encantan las barrigas marcadas, eso sí no sé por qué muy bien, pero odio a las embarazadas que van en minifalda...
    spanishcoolhunterb.

    ResponElimina
  2. La ropa cómoda es lo mejor que hay para las embarazadas! Yo tengo a 2 amigas ahora que todo lo que usan es anchito y cómodo ;)

    Besos

    ResponElimina
  3. Yo creo que hoy en día las embarazadas lo tienen más fácil que nuna para vestirse con la variedad que hay!

    ResponElimina
  4. Jo, que ara mateix estic embarassada de la meva segona filla, t'asseguro que tenim molta varietat de roba per triar, tant de roba premamà com de roba que no ho és però que per tallatge va fantàstic. M'encanten els vestits amb leggings i botes, avui en dia no està renyit estar embarassada i veure't estupenda!! Ah! i es una etapa preciosa que recomano a totes les dones...

    ResponElimina
  5. el cert es que avui en dia amb qualsevol marca low cost pots fer looks molt monos. Amb basics especifics per la panxeta +Zara H&M i Mango i estupendes!!!!!!!
    BON DIA GUAPA!!!!!!

    ResponElimina
  6. Pues la verdad es que no lo conocia, pero pasare a ver.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogpsot.com

    ResponElimina
  7. bufff a mi aixo hem queda molt lluny quin estres ajajaja :P

    ResponElimina
  8. Madre mía, yo me compré todo, menos un pantalón, en esta tienda. Tenía unas cosas monísimas aunque bastante carillas.
    Qué recuerdos con mi super barrigota.
    Tus propuestas son monísimas.
    Un besito,
    Yolanda.

    ResponElimina
  9. Jo me trobat amb moltes noies que diuen que no és tan fàcil i que de coses mones no se'n troben gaires. Ara ja se que els hi recomanaré.
    Petons

    ResponElimina
  10. Gracies Anna per pensar en nosaltres...els looks q has proposat m'encanten.
    Petobs

    ResponElimina
  11. Tot depèn ... el meu primer embaràs, vaig poder fins i tot portar els pantalons que portava de normal perque es portaven els de cadera i m'anaven be ... i despres les camissoles i així en pots trobar fins i tot a botigues normals. MIt mamma em sembla carissima pel temps que portaras la roba .. HI ha ara linies a H & M i Zara força xules pel temps que et dura que moltes vegades potser acabes comprant algo de cop i volta per el darrer mes perque ja no temps res que posar-te o acabes posan-te lo del marit

    El meu segon embaràs van ser bessons ... i eso es otro cantar ... i ja si vaig haver de comprar roba ... encara que quasi més per estar per casa perque si et fan fer repos, surts lo just ....

    ResponElimina
  12. Hola guapa!!
    Si tens raó que és una tonteria amagar la panxeta quan és algo natural y maco. També penso que ha de ser una etapa de la vida preciosa y sobretot la primera vegada ha de ser una experiència única!
    M'ha agradat el vestit vermel, molt elegant i comode!


    un besito ;)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal