divendres, 7 de setembre del 2012

17 EXCÉS DE TENDÈNCIES-9

De tant en tant us porto alguna "celeb" de look molt estrident i víctima del fashionisme. Avui em dol molt posar a la Jessica Biel, però s´ho ha guanyat a pols ja que no tinc com analitzar aquest look. La foto està extreta mentre posava a un photocall de NY, així que podríem demoninar un look d´alfombra vermella:
Aquí la Jessica s´ha passat, de fashionitsta s´ha convertit en fashion víctim total!! La veritat és que el look li queda bé perquè té molt bona base, però si l´analitzem a fons ens trobem: saló blanc amb la punta platejada, un preciós vestit de Dior de mida midi i marcant molta cintura que per si sol ja és massa vestit. El complementa amb unes arracades i collaret molt carregats i un clutch que trobo que no li fa cap favor al look. Masses tendències  juntes en un look. Anar a la moda i ser cool no és això, és adaptar les tendències a la nostra personalitat i estil.
 
Us agrada la Jessica Biel??

17 comentaris:

  1. Tota la raó, em quedo amb el vestit, masses coses per un look que podia haver estat perfecte!
    Bon dia guapaaaaa espero que les vacances estiguin cundint...!

    ResponElimina
  2. El vestido es precioso, no necesita nada mas.
    Buen finde
    Besos

    ResponElimina
  3. El vestido es precioso, con unos salones sencillos en nude y unos discretos pendientes estaría de 10, pero como dices, a veces se pasan tratando de 'ir a la moda' No suele fallar, pero hoy Jessica Biel (que me encanta) se ha equivocado.

    Besos y abrazos

    V. Mirasol de 'SERENDIPITY'

    ResponElimina
  4. El vestit és preciós i no cal posar-li res més. Tota la raó!

    Una abraçada, Anna.

    ResponElimina
  5. No me gusta nada como va.



    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  6. a mi personalmente no me gusta nada... la veo sosilla...besos laura
    fashionhadas.blogspot.com

    ResponElimina
  7. ufff que horrible!!! no m'agrada el look, i ella tampoc no m'agrada gaire...

    petons!!

    theangelswearprada.blogspot.com.es

    ResponElimina
  8. El vestido me encanta, pero le quitaría el resto.

    ResponElimina
  9. Doncs personalment crec que el que falla en aquest look és el vestit. Per dalt és molt macu, però la forma en general i en especial la llargada a mitja cama no li afavoreix el més mínim. Li deu treure 10 cm. Horrorós

    Un petonàs

    ResponElimina
  10. Et dono tota la raó. Crec que el collaret sobra perquè li resta protagonisme al vestit en forma de palabra de honor. A més, collaret més arracades llargues és massa. Tampoc m'agraden ni les sabates ni el clutch, vamos, que en aquest look no ha estat molt encertada... Petonets

    ResponElimina
  11. A mi la veritat és que no m'agrada res.... el vestit la fa petita y ampla; trobo que aquest tipus de vestits son molt complicats de portar!
    un petó
    A mariaslasdos estem de tornada de les vacances! Us convidem a totes http://www.mariaslasdos.com/2012/09/vuelta-de-largo.html

    ResponElimina
  12. El vestit m'agrada, el tall i la forma són molt macos, però no m'agrada com li queda, potser és el collaret que no encaixa.
    Petons

    ResponElimina
  13. Doncs a mí la veritat és que m'agrada: el vestit és una preciossitat i encara el look es molt recarregat, em continua agradant :)

    un petonet!!

    ResponElimina
  14. Que guapa me encanta!!

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  15. A mi en principi m'agrada... però és de veres que ajuda molt vore que la xica és guapa i té una figura espectacular. Si ho analitzem com tu dius i ho imaginem en altra persona... seria molt menys glamourós!! jajajaja. B7s

    ResponElimina
  16. El vestit és molt bonic, jo li ficaria unes sabates més sencilles i un collaret també menys recarregat. Encara així Jessica està guapissima.

    ResponElimina
  17. Hola!! a veure el vestit es molt bonic, lo que li fallen son els complements!! i mira que aquesta noia no sol ficar-hi la pota als seus estilismes! però si que es veritat que els accesoris son massa ostentosos!

    petonets

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal