dimecres, 6 de juny del 2012

23 CREMES DE PROTECCIÓ SOLAR

El sol apreta, i l´època d´anar a la platja i prendre el sol ja la tenim aquí! La protecció solar és la cosa més important que hem de tenir en compte. Totes tenim la pell diferent però totes ens hem de protegir.
Avui us explicaré els productes que utilitzo jo. Sóc molt blanca amb pigues, i al final de l´estiu alguna taca m´acaba sortint a la cara, així que els protocols de protecció solar els aplico "al dedillo".
La meva firma de capçalera en protecció solar és l´ISDIN. L´utilitzo pel cos sempre amb factor 25 amb spray ja que l´aplicació és molt més fàcil. M´encanta perquè és molt fesqueta, gens greixosa i alhora hidrata:

D´aquesta casa també utilitzo la de protecció extrem per tapar-me algunes pigues per recomenació mèdica:

Però per la cara no ho tinc clar. La d´Isdin no em convenç, la d´Avene és molt greixosa... així que estic en busca d´alguna bona crema solar de cara. Hem podeu ajudar??

Quines cremes de cara i cos utilitzeu??

23 comentaris:

 1. ¡Hola! A mí la dermatóloga me indicó HELIOCARE 30 o 50 en gel para la cara, es para piel mixta, es muy ligera. Además, como tiene un toque de color, no se te queda la cara blanca pastosa, es muy cómoda de llevar. Va de perlas si tienes que protegerte por haber tomado antibióticos o por si te salen manchas por embarazo, por ejemplo. ¡Que vaya bien! Marta http://abilingualbb.blogspot.com/

  ResponElimina
 2. JO de cara soc fidel a la Kiehls factor 50 desde que la vaig descobrir. Es fantastica i super lleugereta!
  Les de ISdin me les han recomanat també, com les de Roche Posay, que son de farmacia...
  El cos el tinc una mica mes oblidat, a mes no vaig maaaaaai a la platja....pero el dia que em toca pillo el primer que trobo :)
  BON DIA GUAPÍSSIMAAAAA!!!!!! que tal va la setmana?

  ResponElimina
 3. Yo uso avene para cuerpo helio are paraba cara!

  ResponElimina
 4. JO AMB LO BLANQUETA QUE SÓC HAIG DE UTILITZAR-LES... :) I sobre tot a la cara!!!!

  Petonetsssssss!

  http://demodayaloloco.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 5. Jo sóc tan blanqueta que faig servir la de 50 per tot el cos jaja. Per la cara faig servir la de Heliocare, és semblant a una crema hidratant i la venen a farmàcies

  petons guapa

  ResponElimina
 6. Jo he provat la d'Isdin i bé,pero en quant l'acavi em compraré una altra, a veure que t'aconsellen... :)

  Cutting Edge

  ResponElimina
 7. per el meu cutis mixto faig servir heliocare 50 i perfecte ,

  ResponElimina
 8. Yo utilizo la marca piz buin para cuerpo y cara y hay protecciones altas y a mi me va muy bien.

  ResponElimina
 9. Yo te recomiendo la de Kiehl´s!!!Es buenísima, de rápida absorción y la textura es genial!!!!

  Un besote guapa!

  Anouckinha´s Closet

  ResponElimina
 10. Bon dia!! jo utilitze molt Avene 50 per a la cara i 30 per al cos, també he provat la de isdin 50 amb color per a la cara i m'ha agrada't. Però una que vaig provar una vegada va ser La Roche Posay i també és molt bona, tenen una línia per a pells intolerants al sol que és molt bona i no deixa que la cara es taque... ja ens dius com quedes.

  ResponElimina
 11. Jo uso les d'Avene, però llegint les recomanacions i comentaris potser canvio, perquè sí és cert que lleugera, lleugera, no ho és pas.
  Ptons.
  Maria

  ResponElimina
 12. Jo sóc molt morena de pell, fins i tot a l'hivern tinc color pq vaig de vacances al tròpic, a mig hivern, a fer un creuer de submarinisme. Si fa bon temps, al mes de gener ja prenc el meu primer bany, a lloret, per això al mes de març ja tinc bon color. Quan vaig de creuer em poso protecció 30, ISDIN, i el que em sobra el gasto quan comença a apretar el sol. Ara mateix ja em poso oli Bavaria de coco, protecció 20. A la cara ESTÉE LAUDER BRONZE GODDESS, de 30.
  M'he d'hidratar molt la pell durant tot l'any, el color passa factura!
  Dafne

  ResponElimina
 13. La de yves rocher per la cara, amb un potet blanc amb el tap gros va molt be i no es gents oliosa. Jo tinc la pell grassa i hem va molt be, pero te proteccio 30, per mitjans d'estiu kn ja estan una mica morena

  ResponElimina
 14. Durante años he utilizado las de isdim, este año estoy probando otra y os contare en breve que tal me va.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 15. Jo utilitzo les d'Anne Möller i van molt bé!

  petonets

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 16. A mi m'agrada la de la Rocher Posay!

  http://simplyourworld.blogspot.com.es/ primera entrada :)

  ResponElimina
 17. Jo no sóc fidel a cap marca, però sempre les utilitzo de protecció 30 i per les pigues com tu una 50.
  petons

  ResponElimina
 18. Avene 30 i la de cara, Isdin vaig quedar farta amb la de les nenes , es l'unica crema q emblanquinaba i tota la sorra enganxada, horroros.
  Ptns
  Mjose
  http://unpaseodiarioxlavida.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 19. La roche posay .... Per mi son de les millors... El fluid facial per pells mixtes de 50+ ,te molt bona textura!!Sempre busca que tingui proteccio uvb i uva .La majoria protegeixen uvb, si el solar protegeix dels uva ho veuras pq les sigles uva estan dibuixades dins un cercle!!!
  Ptns
  Eli

  ResponElimina
 20. Isdin té ara la fluid fusiona amb àcid hialurònic que té una textura fantàstica, protecció 30+.50+ o 100+.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal