diumenge, 6 de maig del 2012

14 PETITS TOCS D´ESTIL-29

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes cometem!!!
Avui parlaré del cabell i més concretament de les que portem metxes, tints etc!! La veritat és que el toc de color en el cabell és fantàstic ja que normalment li dóna molta vida però si anem rosses com jo per exemple cal vigilar ja que l´arrel negra queda fatal. Com sempre una foto:
La foto és de Vogue i no m´agrada gens. Està de "moda" portar arrels però que voleu que us digui per mi fa poc polit. I el mateix passa amb els banys de colors, metxes californianes etc...
L´estil d´una persona és el conjunt i no ens podem descuidar el color del cabell.
 
Teniu cura del color del vostre cabell??
 

14 comentaris:

 1. A mi em costa molt cuidarme el cabell, al tenir-ho ondulat i tot aixo...

  ResponElimina
 2. Jo sóc rosa cendre, més o menys, però porto metxes. La gent no ho nota quan sim passa més temps del habitual sense fer-les de nou, però jo si i això es lo més important, perqué si no no vaig gaire comode.

  Per molta moda que siguin, a mi tampoc m'agaradan les metxez californianes, les trobo de dona desarreglada.

  Una abraçada, Anna, i bon diumenge.

  ResponElimina
 3. Horrorrós....serà una moda i el que tu vulguis, pero em sembla molt lleig.
  A vegades ja no saben què inventar...
  On hi hagi un cabell net i ben cuidat....

  BON DIA GUAPÍSSIMAAAA!!! tens croissants avui????
  nosaltres ja ens els hem menjat!!!!!

  ResponElimina
 4. en aquest cas....una imatge val més que 1000 paraules :)

  petons!

  El Rincón de Vega

  ResponElimina
 5. Jo tinc el cabell de color castany fosc, però tinc moltes canes. Em tenyeixo del meu color natural. Tot i així, procuro fer-ho regularment, perquè no m'agrada gens que s'apreciin les canes. Crec que dóna un aspecte descuidat.

  Que passeu totes un bon diumenge.

  ResponElimina
 6. Hola!
  Jo aixo ho trobo molt de mal gust. A més, en el meu institut, hi ha noies que just estan començant a tenyir-se i com que no controlen el temps, acaben amb unes arrels que s'els hi veu desde lluny. Si mai em tenyeixo, tindré les arrels molt en compte.

  XOXO
  CCC

  ResponElimina
 7. bon dia noietes!! jo tampoc veig gens maco això de portar arrels!! queda super horroros i dona un aspecte molt descuidat!! tot i que estigui de moda....

  jo no porto color al cabell, el porto natural... crec que fins que no hem surtin canes!! perquè crec que es una mica esclau això d'anar-se a fer les arrels cada dos per tres.... p erquè si portes el cabell tenyit s'ha de cuidar!!

  noies, avui al meu blog lamaryeta.blogspot.com hi ha un post especial pel dia de la mare! esteu totes convidades a pasar!

  petonets i molt bon dia! ahh i felicitats a totes les mamis!!!

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 8. Esta es una de esas modas pasajeras que un día se coló entre nosotros sin saber muy bien como. Un NO definitivo!

  ResponElimina
 9. Que horror! Yo deje el rubio claro precisamente por no tener que estar retocando raíces cada 3 semanas. Ahora que las californianas bien hechas, con poca diferencia de color y degradadas si que me gustan =) Un beso!

  ResponElimina
 10. pues que quieres que te diga, estara de moda pero yo a eso que se vean las raices lo llamo dejadez, me tiño todos los meses por las canas que me tienen loca y tengo una mania!! besitos

  ResponElimina
 11. Les arrels només per als arbres i les plantes.

  ResponElimina
 12. Les arrels només per als arbres i les plantes.

  ResponElimina
 13. ¡Hola! totalment d'acord amb tu! no m'agrada gens aquesta moda de portar les arrels negres.... sembla que bruteja...
  un petó
  www.mariaslasdos.com

  ResponElimina
 14. jajajaj! en aquesta foto queda horrible, però a mí el tye-die californià m'agrada ;)

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal