dimecres, 2 de maig del 2012

25 OPERACIÓ BIQUINI

Comença a fer calor, poc a poc ens anem treient la roba i horror sempre acabem anant tard per l´operació biquini. Aquí no hi ha truc: Menjar sa, esport i cremes.
No crec massa  que dos mesos abans ens posem a fer dieta, fer esport i crear-nos tanta ansietat que acabem menjant el doble. Sóc partidaria de cuidar-nos tot l´any i si fem excessos una setmana els compensem amb l´altre. A mi no  m´agrada gens fer esport, faig pilates des de fa anys i camino. Durant la setmana menjo força sa i el cap de setmana ja se sap... això si amb tema cremes i potingues les provo totes. Sempre utilitzo dos cremes pel cos. Una reafirmant per braços, pit i cames i una altra reductora, anticel.lulítica per  abdomen, costats i caderes-cuixes. N´he provat de cares i més barates així que crec que puc donar-vos la meva opinió en el tema. 
La que no canvio per res del món és la meva reafirmant. Eluage d´Avène, fantàstica: tonifica, allisa, hidrata, s´absorveix molt ràpid, fa bona olor i no arriba al 20€ el pot de 150 ml.
Ja sabeu que en les cremes heu de ser contants i els miracles no existeixen, però tot ajuda. Així que si esteu en plena operació biquini aquesta crema sobretot pel pit us pot anar molt bé.

Quines cremes reafirmants feu servir??

25 comentaris:

  1. pues la verdad que no he usado muchas, pero la de efecto frío de mercadona me encanta, y aunque no hace milagros, deja la piel divina!
    mil besos

    ResponElimina
  2. Es cuestión de probar cuál te convence mas aunque milagros milagros... a Lurdes!! besos!! http://hoynolopuedocombinar.blogspot.com

    ResponElimina
  3. la verdad es que yo estoy en ello, en la operación Bikini , qué difícil es ... pero creo que este año otra vez bañador ...
    Un Besazo .
    www.escuestiondestilo.com

    ResponElimina
  4. Me está dando cosilla ver que estáis todas con la operación biquini...al final me tendré que poner yo también!

    ResponElimina
  5. Uf, passo. Aquest any he decidit que no m'importa. Sempre seré blanca com la llet, i res no ho pot canviar. I pel tema michelins, començo a pensar que em donen un punt dona madura, ja, ja.
    Avui m'he llevat passota i optimista.

    ResponElimina
  6. a mi Avene m'encanta, així que em crec que aquesta vagi bé, no l'he probada. recorda'm que et demani que tinc que fer-te pregunta al respecte

    Petons!!

    I♥NY

    ResponElimina
  7. Bondiaaa!!

    Jo ja fa dies q m'aplico i intento menjar sa!! Ara em falta ser més constant amb l'esport i beure mooolta aigua!!

    Amb el tema cremes & Co... No i crec massa!! Suposo q no he trobat l'adequada o miraculosa!! ;)

    Petonsss

    [ART&LIFE]
    http://theartandlife.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Hola guapa!!! Bon dia!!!

    Jo la veritat que encara que ja tingui els meus 31 anyets no utilitzo cremetes reafirmants (encara que em convendria) jejejej però prefereixo anar a correr 2 cops entre setmana! :)

    Petonetsssss guapa!


    http://demodayaloloco.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  9. Prenc nota, si tu ho dius, te molt bona pinta.
    Ptns
    Mjose
    http://unpaseodiarioxlavida.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  10. jajajajaja
    ja sé quel operació bikini no sol funcionar pero jo hi caic cada any! I mes aquest despres del part! A partir de l 1 de julio puc tornar a correr aii que farem un intensiu i aprofitarem leshores de sol per anar a correr al vespre!
    Cremes...faig servir varies...soc tremendament infidel!
    BON DIA GUAPAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

    ResponElimina
  11. Yo tengo que hacer algo ya...

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  12. Cada any que passa estic més decepcionada del meu cos i comence a tapar-me més... però quan encara creia que podía fer algo amb la celulitis gastava la Roc i m'anava molt bé, em deixava la pell llisa i dissimulava prou la pell de taronja...

    http://laninetablog.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  13. jajajaja

    Lo reconozco ...Voy a empezar a usar una de Comodines que venia en la glossybox!

    Un beso Chipless
    Dave Aiman

    ResponElimina
  14. De momento voy a empezar a ir al gimnasio. Esta marca la conozco en otros productos y es muy buena.
    Besos

    ResponElimina
  15. Buenas ..avene es una de mis marcas favoitas...tengo esa crema y si ..me re gusta :)
    besos y buena semana

    www.cosasde-ladydiva.com

    ResponElimina
  16. D'aquesta marca tinc una crema pel contorn d'ulls que va perfecte, a més a més no pica, ni irrita, ni res de res...
    operació bikini???? em sembla que encara tinc algun turró enganxat a les caderes, jajajajaja
    un petó

    ResponElimina
  17. Tengo que probarlo! Los productos de esta marca son una maravilla ^_^

    ResponElimina
  18. Jo si faig ara més esport o almenys ho intente ... a vore si puc probar esta crema.

    ResponElimina
  19. Reina! No coneixia aquesta crema, jo la que faig servir és la de Shiseido Body Creator i m'encanta! Sobretot la seva olor! Però miraré la teva... A ver qué tal, que jo com sempre, vaig tard amb la operació bikini :)

    Muaaaaaaa reina!

    ResponElimina
  20. Estic d'accord en fer bondat tot l'any.

    Faig servir les mateixes cremes cada dia de l'any o al menys casi tots els dies; que no es digui que cumpleixo " rajatabla", perqué tampoc sóc perfecte ni un relotge.

    M'encantan els products de Clarins pel cos. Els sus olis, le seva anti-cel·lulítica i la regenerant Lift fermeté.

    Una abraçada, Anna.

    ResponElimina
  21. Hola!! uff... si, es veritat l'estiu ja esta aqui com ens descuidem... bueno, jo fa un mes o aixi que vaig fent una mica de bondat, bueno... quant a la alimentació procuro menjar sa i variat tot l'any, pero clar, al Nadal sempre agafem algun kilet que després no ens el treiem ni amb aigua bullint!!

    Quant al tema de l'esport, soc una mica mandrosa la veritat, no ho puc negar! però això sumat a la manca de temps... quan arribo a casa a la nit no tinc gens ni mica ganes de posar-me a fer esport, i molt menys anar al gimnàs i arribar a les tantes a casa.... però bueno, això ho compenso en que em paso tot el dia movent-me adalt i abaix pel meu treball, no estic sentadeta en una cadira 8 hores...

    Pel que fa a les cremes... ufff, també n'he probat moltes, i fa ja bastant de temps... però saps que em pasa?? que al principi començo amb molta energia i constància, però a mesura que pasa el temps i no hi ha cap miracle (ens enganyem a nosaltres mateixes amb aquestes coses...) acostumo a anar deixant-ho poc a poc fins que allà es queda la crema a mig acabar...

    però crec que aquest any posare més voluntat i intentare ser bona nena! jejeje aixi que aquesta crema d'avène que ens recomanes m'animarè a probar-la!

    I la resta, com porteu la operació bikini?? m'agrada saber que totes pasem mes o menys per lo mateix... jejeje em dona ànims!

    Petonets

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal