dimarts, 22 de maig del 2012

24 LOOK BODA PRIMAVERA-3

Avui us porto una altra proposta de look de convidada de boda, però amb vestit llarg. Algunes m´ho vau demanar i aquí teniu la meva opció. Ja sabeu que jo prefereixo els vestits curts ja que són més versàtils, però si anés llarga buscaria un vestit d´aquest estil. Buscaria una tela super vaporosa: gasa, seda etc... els vestits de tela rígids em semblen una mica "quicos".
Continuo amb l´opció de vestits de monocolor però a mi sempre m´han semblat més chics. Aquí us proposo complements daurats, i el clutch de color vermell que li dóna el toc. Complementaria amb manicura i pedicura de vermell i amb aquest escot halter, em recolliria el cabell del tot amb un monyo molt informal.
 1. Vestit A.L.C
 2. Clutch Hazelnut
 3. Arracades Lola Casademunt
 4. Sandàlies Zara
----------------------------------------------------------------------------------
Recordeu que estic de sorteig AQUÍ

24 comentaris:

 1. Molt bon look! Aquest vestit és maquíssim, i combinat com ho has fet, li has tret el màxim partit possible!! I per cert, el clutch i les sandàlies, una passada

  Un 10!

  molts petons

  ResponElimina
 2. M'agrada molt, però com dius, a mi també m'agraden més els vestits curts.

  Bs de http://swing-sisters.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 3. Adoro los vestidos largos para bodas! Son la pieza perfecta ;) besos!
  Spanishcoolhunterb.

  ResponElimina
 4. Yo estoy contigo, a mi un vestido liso me parece tan elegante... ademas es facilmente de acoplar con otras prendas, y su duración permanecerá por mas tiempo.

  ResponElimina
 5. Bon dia guapaaa!

  les sandalies SUPER MAQUES!!!

  Petonetsssss!

  http://demodayaloloco.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 6. a mi també m'agrada més monocolor, es molt maco el look!


  Petons!!

  I♥NY

  ResponElimina
 7. Molt bona opció, caqui+daurat m'encanta!!!

  ResponElimina
 8. Un look de llarg perfecte!! ;)

  Feliç dia!!**

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 9. Un look perfecto.Tengo las sandalias iguales y son súper incómodas.
  Besos.
  Oti.

  ResponElimina
 10. m'agrada com has combinat els complements amb aquest vestit!, jo tampoc sóc molt de vestits llargs, i els únics que tinc són tipus eivissencs, però aquest que has seleccionat és molt "estiloso"...

  petó

  ResponElimina
 11. Que bonito vestido, me encanta.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 12. Ohhhhhhhhhh m'encanta!!!
  Es perfecte!;))
  Petonets wapa

  http://bum-bum-ropa.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 13. Como me gustan las sandalias del look!!!

  ResponElimina
 14. molt chulo el look per casament! el vestit es molt maco, però el que més m'agrada son les sabates!! precioses!

  noies, avui al meu blog lamaryeta.blogspot.com hi trobareu un nou post amb manualitats! si esteu interesades paseu-vos!!

  petonets!!

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 15. M'encanta! Molt ben combinat! Super elegant!

  http://marblavablog.blogspot.com

  ResponElimina
 16. M'agrada aquest conjunt, però per quéno li posas res a sobra?

  A mi també m'agradan els vestits més vapososos, però depend del tall del vestit és millor optar per altres teixits. El estampats són perillosos, perqué han de quedar molt bé i no resultar vulgars i no és tarea gens fàcil.

  Una abraçada, Anna.

  P.D. A vegedes no em deixa comentar el sistema del teu blog :(

  ResponElimina
 17. una opció ideal!!! vaig prenent nota per les meves pròximes bodes, jejej!!! ;)

  ResponElimina
 18. Ai! Em van tan bé els teus posts! Tinc una boda al juny, el dia de Sant Joan ni más ni menos! Però és de matí, i encara no sé que em posaré... Segur que trobo idees per aqui! Ja saps que el tema de tallar les etiquetes de la roba, m'ho prenc a rajatabla a partir del teu post jeje

  Muaaaaa guapa!!

  ResponElimina
 19. un look fantàstic! m'encanta el vestit! super elengant!!!!!!!!!!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal