diumenge, 29 d’abril del 2012

14 PETITS TOCS D´ESTIL-28

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes cometem!!!
Avui us parlaré del tema de portar xandall quan no toca. No puc amb la gent que el fa servir el diumenge per anar a comprar el diari o per anar a passejar, aquest serevix per anar al gimnàs o fer esport no per anar a fer la compra, fer encàrrecs o el que sigui!!
Com sempre unes imatges que valen més que mil paraules:


Per molt celebs que siguin per mi perden tot el glamour quan van amb el xandall pel carrer i més quan surten amb els seus magnífics bolsos de firma i vestides amb xandall.
 
Xandall Si o No???
 

14 comentaris:

  1. No puedo con el chándal, ni siquiera para ir al gym..creo que hay muchas posibilidades para poder evitarlo...
    Besitos

    ResponElimina
  2. soc bastant anti xandall pero suposo que si fos una celebrity i el meu look estés constantment sota escrutini de tant en tant uns pantalons de xandall i una samarreta de cotó serien una vàlvula de escapament no?
    de totes maneres, hi ha xandalls...i xandalls...jajajajaja
    BON DIA PRECIOSA!!!!!!

    ResponElimina
  3. hola!! aquí tinc que discrepar amb tu! a veure mai hem posaria un chandal amb un bolso.... NO, ERROR!!! però jo soc fan de posar-me chándal els diumenges! per anar a comprar el pa, o per estar per aqui pel barri fent un volt de diumenge tranquilament! a veure, sempre amb un xandal mono!! y ben combinada amb unes bambes també mones i de paseig, no de les d'anar al gim! jo es que crec que es super còmode! normalment, per portar el moneder y el movil, porto una mochilla maca que tinc aixi petita!

    Què en penseu la resta??

    Petonets i bon diumenge a totes!

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina
  4. lo del xandall amb bolso de firma és un delicte!!!

    ptons!

    El Rincón de Vega

    ResponElimina
  5. es que aquestes celebs a mi em sembla que el fan servir sempre, menys quan van a les catifes vermelles


    Petons!!

    I♥NY

    ResponElimina
  6. Jo dic xandal siiii!!! i a més sempre que puc, és comodíssim i ara mateix el porte i no me'l pense treure en tot el dia, que per això és diumenge :))

    ResponElimina
  7. No entiendo la gente que utiliza el chándal para salir a la calle!

    blog.tuasesora.es

    ResponElimina
  8. Está clar que anar amb xandall i bolso es una horterada,

    pero a mi el xandall m'encanta ! Xandall SI !

    Quan em quedo a casa treballant, ja sigui diumenge o entre setmana, sempre vaig amb xandall (amb malles tipo ioga) i es que vaig comodisima ! I clar, si estic amb el xandall a casa i he de baixar a comprar el pa, a passejar al goset, o donar un tomb, no té cap sentit canviarse de roba!

    ResponElimina
  9. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

    ResponElimina
  10. ¡Hola! jo no sóc molt amant del xandall però tampoc trobo una barbaritat posar-se unes malles i una samarreta per baixar al carrer a fer unes compres!
    un petó!
    www.mariaslasdos.com

    ResponElimina
  11. Cada peça de roba, té unes regles no escrites.Els xandalls mai s' han de portar amb sabates i bolso. La roba esportiva també té modes i marques (la majoria cares , la excepció es el Decathlon),el look informal també són moltes hores davant del mirall i sino aneu al gimnàs es nota qui es habitual i qui ha començat l'operació bikini, pel look ho sabreu.....

    ResponElimina
  12. No, no y no para ir por la calle ... vamos, si vas al gimnasio más o menos lo entiendo pero con maxibolso jamás.
    Yo claro que me pongo chandal, pero para estar en casa. Si tengo que bajar a comprar el pan me pongo unos leggins y una camiseta mona, pero para gustos ...
    Besitos,
    Yoland.a

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal