dimecres, 18 d’abril del 2012

20 Imprescindibles al meu necesser

Fa una dies vaig preparar un post on via el títol HELP ME demanava que em féssiu arribar trucs en cosmètica i em féssiu suggeriments sobre dubtes al respecte.
Avui començo amb un suggeriment d´una seguidora, la Beatriz que em demanava que expliqués els meus imprescindibles al meu necesser d´ ús diari que porto al bolso. A la foto veieu tot el que porto dins: 

 1. Mini desodorant Nivea
 2. Hidratant de llavis Letibam
 3. Raspall de dents i pasta 
 4. Brillo-gloss transparent de Chanel
 5. Touche éclat de YSL
 6. Mostra de perfum Miss Dior
 7. Una mostra de crema Natura Bissé
 8. Mirall petit
 9. Tovalloletes refrescants
I vosaltres porteu al bolso un petit necesser d´ús diari?? Quines "coses" curioses porteu dins??

20 comentaris:

 1. Em vaig perdre el "post"; ara el miraré.

  Jo porto de tot, per`poques coses de bellesa -extrany amb totes les que faig servir habitualment-. No mes porto raspall i peine, raspallet de dents i pasta i un bàlsamo+ de llabis amb color de MAC.

  Una abraçada, Anna.

  ResponElimina
 2. I una crema de mans de Clarins amb un petit set de manicura; portava més de lo que em creia :)

  ResponElimina
 3. Hi porto més o menys el mateix, però hi afegiria els sobres de paper per netejar les ulleres.

  ResponElimina
 4. Bondia!!!

  Jo tb porto smp un necesser d'ús diari al bolso!! Raspall d dents, mostra crema hidratant, hidratant de llavis, pintallavis Dior, mirall, tirites, goma i clips pel cabell, una llima i mini tovalloletes!! :)

  Petonsss

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 5. ostres pues vas ben carregada, el desodorant tot i que dius mini no sembla petit. jo si fa no fa porto lo mateix, i sempre se m'oblida afegir una hidratant, que moltes vegades la necessito i mai la porto

  Petons!!

  INY

  ResponElimina
 6. El mio es más simple, con un corrector y alguna crema del men expert voy más que sobrado! :P

  ResponElimina
 7. Yo llevo dos neceseres, uno mis medicamentos y tiritas para las niñas (sí lo sé, parezco una anciana pero tengo bastantes migrañas y mejor llevar de todo por si las moscas) y uno super pequeñito con cepillo de dientes, cepillo interdental, pasta de dientes e hilo dental (imprescindible para mí por la ortodoncia) y luego a parte llevo un pintalabios y un perfilador. Por supuesto muchos clinex y toallitas para las niñas. Además, en el trabajo tengo todo repetido más crema de manos. Y desde que una de mis hijas se clavó un cristalito en un dedito, también llevo unas pinzas ... Luego dicen que porqué las mujeres llevamos tantas cosas en el bolso ...
  Besitos,
  Yolanda.

  ResponElimina
 8. M encanta aquest post!Has d ensenyar més coses teves!
  Jo soc una mica desastre i hi ha dies que porto un mini neceser (bastant semblant al teu amb un raspall petit) pero la majoria de dies sem oblida! Com que vaig a dinar a casa al migdia si haig de fer algun retoc, mel faig allà :)
  BOOOOOOOOOOOOON DIAAAAAAAAAA guapaaaaaaaa!!!

  ResponElimina
 9. Bon dia guapi!!! Tuve que mirar que llevo!!! jajaja
  Cepillo de dientes, pasta dental, colutorio, muestras de Absolut Sphere D'Lucanni, Absolut Reparador Celular Noturno D'Lucanni y la crema facial diaria Absolut D'Lucanni. 2 gloss Dior, 1 L'Oreal, 1 mascara Givenchi (cepillito redondo llega muy bien a los cantos),1 mascara mini (regal) Dior, 1 mascara Inimitable Intense de Chanel ( mi preferida), Color Dose de Lancôme para labios y mejillas, 1 colorete Nars Orgasm (mi preferido) y un Nars Amour... Uuffff!!! No pensaba que llevaba tantas cosas en un necessair tan pequeño!!!
  Besins! ;)

  ResponElimina
 10. Els meus bolsos son bastant grans per tot el que tinc que portar...
  Crema hidratant, Crema protecció solar, crema per a les mans, Oh la Lift! de benefit, Gloss de clinique, espill i pinces, Tovalletes íntimes, mocadors, pinta llavis roig (per a urgències), rimmel, Benetint de Benefit, Llima d'ungles, vispring...
  No sé si em deixe alguna cosa, però ja és prou, jeje
  Un bes
  http://laninetablog.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 11. Yo llevo lo imprescindible, no me gusta cargarlo mucho...Pero nunca lo consigo, así que he de confesar que llevo de todo.!

  blog.tuasesora.es

  ResponElimina
 12. Yo suelo llevar lo imprescindible, en casa tengo más.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 13. yo si!!Crema de manos nivea, desodorante sanex, gloss eyeko, labial rojo de KIKO y Polvos de Astor! :D
  depende de los dias metos mas cosas!Un beso!

  ResponElimina
 14. Yo en mi dia a dia soy un desastre y lo único que llevo es un reparador de labios de neutrogena


  xσxσ

  Δngye мιℓℓeг...❋
  http://angyemiller.blogspot.com/

  ResponElimina
 15. Jo porte protecció solar, protecció solar i més protecció solar, per als llavis, per a la cara i amb stick. I també un tractament de Bioderma per a l'acné.

  ResponElimina
 16. Yo procuro llevar poco, pero al final voy cargada.
  Besos

  ResponElimina
 17. hola!! doncs el meu bolso mes aviat sembla un sac! sempre porto coses per "si de cas"!! jajaja a part del necesser amb una mica de tot: colonia, gloss, respall de dents i pasta...) porto l'aigua, l'agenda, el moneder.... ahh i quant a coses curioses sempre porto al bolso una nou i una castanya, me las va donar la meva tieta que em va fer un ritual per la bona sort! també porto sempre un xumet! m'el vaig trobar un dia, el vaig netejar i el vaig ficar al bolso perquè em van dir que donava sort! aixi que jo per si les mosques, allà el porto!! jejeje

  petonets

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 18. Jo porto de tot,inclos si mrxo unes ballrines i unes mitges!
  Un gan sac!,
  El bolso diu molt de la persona i el meu es molt com jo
  Ptns
  Mjose
  http://unpaseodiarioxavida.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 19. Doncs la veritat es que només porto un gloss, un cacao de llavis i una mostra de perfum (a cada bolso en tinc una de diferent)

  A la feina no em falta mai crema de mans!

  Besotes de una adicta!

  ResponElimina
 20. No porto gaire cosa, però el que mai falta és el letibalm, per mi una de les millor hidratants per llavis.
  Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal