dimecres, 14 de març del 2012

29 ELS COLORS MÉS ADIENTS PER LES NOSTRES UNGLES i MANS

Les mans són molt importants ja que normalment acostumen a ser la nostra carta de presentació.  Normalment les porto pintades i arraglades, però clar el color varia en funció del que faré. Pel meu dia a dia quasi sempre són neutres i per les ocasions especials ho combino amb la roba que em posaré.
Actualment la varietat de pintaungles és amplíssima, així que aquests s´han convertit en un complement més dels nostres looks.
Però quan vaig pel carrer i em fixo amb aquest tema, veig un error comú a molta gent. Els colors els escollim en funció de si ens agraden o no, però sempre hem de tenir en compte la tonalitat de la pell. Jo m´he fet una "regla personal" i és que a la pell blanca  li van tots els tons menys el els "beig", "nude", "bisó", entre altres de la gamma de clarets. Per les morenes de pell jo aplicaria la regla a l´inversa i segur que així no us equivoqueu.
I si busqueu exemples la preciosa Sara Carbonero mai porta les ungles vermelles....

Teniu en compte la tonalitat de la pell per escollir els vostres pintaungles??

29 comentaris:

 1. Si tienes razón, pero hay tantos colores tan bonitos, que nos saltamos la regla.
  Besos

  ResponElimina
 2. a mi ja m'agradaria anar conjuntada d'ungles cada dia, però impossible... com t'ho fas Anna? si que tens tota la raó amb el tó de pell i això que mai havia pensat


  petons!!

  I♥NY

  ResponElimina
 3. Bon diaaa!!!

  Si tingués més traça pintant-me'les les portar-hi conjuntades!!! Pero com q no és el cas... Intento portar-les neutres i en ocasions especials m'encanten de color vermell!! ;)

  Petonetsss!!

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 4. Si te digo la verdad casi no uso porque no me acuerdo nunca de pintarmelas, en verano si que los uso pero ahora... y entre mis colores el vison de chanel y un rosa que pusiste hace tiempo que me encanta. Pero si estoy contigo no solo con las uñas eh, sino con todo que mucha gente se deja llevar por las tendencias y modas sin pensar si eso le favorece o no

  ResponElimina
 5. Yo según los colores en los que vaya vestida y tal, no según el color de la piel... UN beso!

  ResponElimina
 6. Yo empece con el rosa, me pasé al rojo después de mis clases de Cabaret, luego fue el negro (que a veces me gusta y a veces no :) y ahora probaré con los azules, me apasionan.!!

  ResponElimina
 7. Dons no es nua cosa que tingui molt en compte , la veritat. Jo sempre vaig als vermells pujats, que m alegren el dia o als transparents si necessito que em duri més dies la manicura...
  Casi em guio més per la roba que porto....

  BON DIA GUAPA!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. Quanta raó tens sempre!! Estic d'acord amb tu. Jo soc bastant blanqueta, i vaig comprar.me un color beig preciós de la Chanel, i no veig moment de posar.mo. Només l'utilitzo a l'estiu i quan ja estic morena, sino, desllueix molt.

  kss

  ResponElimina
 9. Hola guapa:
  desdehoy t sigo en tu log y te invito a onocer el mío...
  http://todoeldiadecompras.blogspot.com
  Besos

  ResponElimina
 10. Me encantan los esmaltes, y los utilizo dependiendo del día.


  blog.tuasesora.es

  ResponElimina
 11. Jo normalment les porto de color vermell...m'encanta!!!!

  ResponElimina
 12. Doncs jo no m'havia parat a pensar en conjuntar el color d'ungles amb el to de la pell. Jo sóc molt blanca de pell i em pinto les ungles segons la roba o segons em ve de gust. Normalment les porto granate o vermelles, tot i que ara m'ha donat bastant per el color marró xocolata. Petons

  ResponElimina
 13. Hola!
  Jo les tenia molt descuidades....ara estic intentant no menjar-me les ungles(fa molta estona que ho faig, tot d'una estic nerviosa..)i intento pintar-me-les és l'única manera de resistir la tentació! avui les porto color rosa!!

  ResponElimina
 14. Un gran ejemplo lo de Sara Carbonero!

  besos chipless by Dave V.
  www.chiplessfashion.com

  ResponElimina
 15. Me encanta el color en las uñas!

  Bss
  vistetedeseda.blogspot.com

  ResponElimina
 16. Me encanta estos colores, yo en verano llevo siempre las uñas de los pies pintadas de colores y me encanta.


  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 17. Hola!
  Jo no segueixo massa aquesta norma, però al tenir la pell clareta, mai utilitzo blanc ni beig, a més, no m'agraden gaire aquests colors...

  XOXO
  CCC

  ResponElimina
 18. Yo estoy de acuerdo contigo, las uñas es como el maquillaje, tienes que saber lo que si y lo que no te va

  Justo hoy he subido un post dedicado a los esmaltes de uñas!!
  Ya me dirás con cual te quedas!!!

  xσxσ

  Δngye мιℓℓeг...❋
  http://angyemiller.blogspot.com/

  ResponElimina
 19. M'ha agradat el inici del teu "post", per qué les ungles també s'hande saber combinar amb la roba, l'event... Reconec que moltes vegades, per falta de temps, no em canvio el color de les ungles per anar a un determinat event i és una errada com la copa d'un pi.

  No comparteixo la teva opinió sobre els colors nude per les pells blanques; jo sóc molt blanqueta i segons quina situación porto aquest tipus de color i em quedan bé. No utilitzatia mai colors com groc, taronja... perqué se que no favoreixen a la meva pell; són per persones morenes.

  Una abraçada, Anna.

  ResponElimina
 20. Hooola guapi!! gràcies pels teus consells, ja saps que jo sempre tinc problemes per escollir el color, jejeje!!!

  besitos!

  ResponElimina
 21. Que colorido mas bonito, ideal para primavera y verano.
  Besitos.
  Piluka

  ResponElimina
 22. Que coleres mas bonitos!!
  Yo soy una loca de las lacas de uñas!!
  No conocía tu blog, es genial!
  Ya tienes una seguidora más!!
  Un besooo
  Pd: Estoy de sorteo en mi blog, espero que te guste y te animes a participar!!

  ResponElimina
 23. a mi me encanta pintarmelas de colores, y la verdad que no miro mi tonalidad!! un beso!

  ResponElimina
 24. En cuanto te pones un color en las uñas te das cuanta de si va contigo o no. A mi me gustan todos los colores pero intento que vaya bien con mis manos.

  ResponElimina
 25. a mi m'agraden molt les ungles pintades pero per la meva feina durant la setmana no les puc portar!! els caps de setmana m'agrada pintarme-les vermelles o fucsia. A l'estiu sempre vaig amb les ungles dels peus pintades y el meu color preferit es el verd aiguamarina i el color coral.

  pETONS

  ResponElimina
 26. Mai pense amb el tó de la pell, el que sí pense és el que m'he de posar, puc canviar-me el color de les ungles tres dies seguits per que li vagi a la roba...

  http://laninetablog.blogspot.com/

  ResponElimina
 27. Read More Here k7o85g0b68 Louis Vuitton replica Bags replica bags from turkey zeal replica bags reviews go to this website p6l78e6c63 best replica ysl bags Check Out Your URL s2l80j9l21 high end replica bags replica bags korea

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal