dimecres, 22 de febrer del 2012

32 XAMPÚ DE CAVALL SI o NO??? 2ona Part.

Fa uns dies vaig fer ja el meu post parlant sobre el producte del moment, l´anomenat  xampú de cavall.
En aquell post us vaig explicar que tenia la "sensació" que el cabell creixia més ràpid, però des de fa uns dies he pogut comprobar que NO!! És més m´he estat informant sobre el tema i la Biotina que és la proteïna que en teoria accelarava el procés de creixement només funciona si l´ingerim, o sigui que els xampús que ens hem estat comprant als Mercadones etc són purament Placebo!! A mi m´està anant bé però  bàsicament no ens fa gaire res....
Per les que utilitzeu xampú de cavall per ús animal no puc explicar si funciona o no, però de moment ja us dic que no l´utilitzaré. Vaig parlar amb la meva dermatòloga i em va comentar que això era una bestiessa mai millor dit!!!
I dic jo.... si de debò funcionés no creieu que les grans marques de perruqueria com l´Oreal entre altres ja tindrien algun producte al mercat amb biotina??

32 comentaris:

 1. a..doncs esta molt be saber-ho..merci per la ifo!!

  petons

  tati

  ResponElimina
  Respostes
  1. Yo lo tengo y no noto nada, ni positivo ni negativo, así que creo que voy a dejar de usarlo.
   Un saludo,
   Mlu

   Elimina
 2. Yo me lo compre y lo utilice dos o tres veces, después seguí con el mio, menos mal.
  Besos

  ResponElimina
 3. pues la veritat tens raó... a més son les primeres interesades, pq lo que dic jo, si creix més ràpid, més vegades hauràs de fer-te el tint, no? lo que per ells es més calers... jo per ara, me abstengo


  petons!!

  I♥NY

  ResponElimina
 4. Tengo este post pendiente pero de momento, no lo he utilizado, ni llevo intenciones...

  ResponElimina
 5. He sentit parlar d'aquest producte i no massa bé. El que he sentit dir es que deshidrata totalment l'arrel i que pot ser que el cabell, a la llarga,lluny de creixer, caigui. No se que hi ha de cert en això, però la meva pregunta és. Si fos un bon producte, no creieu que es vendria amb la marca Deliplus??

  kss

  ResponElimina
 6. L'altre día la meva mare em va demanar si coneixia i utilitzatba champú de cavall, i que en cas de fer-ho ho deixes de fer ja, que era una bojeria... i jo vaig pensar mmmh!, pero si l' Anna de "la vida es rosa" diu que li va tan bé !!

  ResponElimina
 7. Totalment d'acord amb tu, crec que potser fa un efecte al principi, pero a la llarga no crec que sigui gaire bo.

  ResponElimina
 8. Tens tota la raó, la botiga només s'asimila per vía oral, per tant, per molta biotina que tingui el xampú no ens reforça els cabells, no obstant existeixen vitamines amb biotina i si s'usen una temporada sí que notes canvis i millora molt él cabell.
  Un petó!!

  ResponElimina
 9. És més, si t'hi fixes veuràs que ja hi ha moltes marques que mooooooooolt de temps que inclouen la biotina (o vitamina B5) a la formula dels seus productes.

  No serveix de res perquè no s'absorveix a nivell capilar, ni a travès de la pell però igualment les marques la inclouen ja fa anys.

  Si algú li serveix com "placebo" me n'alegro però a mi no em treuran els calers :)

  Et deixo un enllaç per si t'interessa la temàtica!!!

  http://lushiemum.blogspot.com/2011/01/mama-mama-los-burros-bucean-aaaay-la.html

  ResponElimina
 10. Bona reflexió i decisió!! :)

  Feliç dia guapi!!**

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 11. Yo tengo una prima que usa desde hace años ese champú porque tiene un caballo y la verdad que si tiene un brillo en el pelo muy bonito pero que la crezca más no!!

  besitos
  aitziber.s
  www.elescaparatefucsia.blogspot.com

  ResponElimina
 12. Uff, jo és sóc molt poruga per aquestes coses. Menys mal que no em va donar per provar-lo!! Un petó

  ResponElimina
 13. Hola Anna!
  Jo després de fer servir el de Mercadona he arribat a la conclusió teva! i que és un xampú neutre i ja va bé però res més.
  De fet vaig llegir la setmana passada que ja tenen denuncies per publicitat enganyosa....

  En fi!
  Petons...

  ResponElimina
 14. Como hablaste tan bien de él en el anterior post me lo compré. Llevo más de 15 días usándolo y el resultado es que mi pelo se a vuelto más rebelde y opaco. En resumen, todo lo que prometen en el envase no se ha cumplido. Me gusta probar cosas nuevas pero de este, no repito. Besitos!!

  ResponElimina
 15. No ja ho vaig comentar que personalment no m'ha funcionat....he tornat al xampú de kerastase

  ResponElimina
 16. Hola!
  La veritat és que des de el moment en que ho vaig coneixer, no m'ho vaig acabar de creure, ja que es lo que dius les grans marques ja tindrien productes amb biotina i és més el meu germà segueix un tractament contra la caiguda del cabell i en cap moment li han receptat cap producte que contingui biotina..nose!
  A part considero que el xampú en si ha de resecar molt el cabell!

  Si la colecció de Mango aquest any esta molt bé, segur que picarem amb alguna coseta!

  un petó :D

  ResponElimina
 17. pues la verdad es que al final no lo he usado, porque el día que fuí a por él (a un mercadona) estaba agotadísimo!!! así que a mí sí que no me ha hecho nada...de todas formar conozco a gente que está contenta con el resultado y mientras no haga daño no?, pero tienes razón y s fuese tan genial, ya habría una marca de las habituales que lo comercializase.
  besitos

  ResponElimina
 18. Mirad este enlace, lo que dice la sociedad de dermatología y los expertos y no os dejeis engañar.

  http://es.tendencias.yahoo.com/blogs/caprichos-de-lady-in-red/champ%C3%BA-caballo-una-moda-sin-fundamento-134731461.html

  ResponElimina
 19. Yo tambien me informé con una dermatologa y con mi peluquera y sabiendo que el PH de un animal es distinto al nuestro ya tengo bastante, no creo en los productos milagros pero este no me da confianza

  ResponElimina
 20. A mi des del principi no em va fer massa bona espina, així que vaig decidir no arriscar-me a utilitzar-lo

  ResponElimina
 21. Anna guapi!! jo tampoc les tenia totes! i em vaig informar ja que no s'havia de què anava la cosa i la biotina pot passar factura! pot haver-hi moltes contraindicacions i efectes rebots "forts" el cuir cabellut!! no l'utlitzis!


  muaaaaaaaa gupiii!!

  ResponElimina
 22. Yo la verdad es que de momento no pienso cambiar mi champoo, con el que me va fenomenal por el de caballo, la verdad es que termina de convencerme, no creo que sea malo, pero tampoco bueno.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 23. Pues estic amb tu, i m encanta que et posicionis tant fermament per una cosa aixi!
  Gracies pels consells guapa!
  I bona niiiiiiiit !!!!!

  ResponElimina
 24. Doncs jo l'he provat, una vegada per setmana, convinant el xampú amb el de keratina de la Thae ja que porto un bany de keratina també, i he de dir que crèixer no, però més suau i brillant sens dubte, a més em cau MOLT menys!!!!

  Seguiré fent-lo servir fins que se m'acabi el litre, però a mi m'ha anat de conya no, el següent (pel tipu de cabell que tinc)

  ResponElimina
 25. Hola guapa!!
  No lo he probado ni lo probaré y considero que no hace nada, es un limpiador como cualquier champú,....

  Besos

  http://lepetitangels.blogspot.com/

  ResponElimina
 26. Hola guapa =)

  Jo no el vaig provar i no ho faré, prefereixo seguir amb el meu xampú de sempre

  petons!

  ResponElimina
 27. Yo creo que se le dio demasiado boom a algo que tampoco era tan ideal...

  ni tan malo!

  Besos Chipless b Dave V.
  www.chiplessfashion.com

  ResponElimina
 28. Buf, jo mai podria usar'ho :S em fa por :)
  petonets guapa!
  http://www.mademoiselleb.com/

  ResponElimina
 29. Jo ho vaig parlar amb la perruquera i em va dir més o menys el que et va dir la teva dermatòloga, que si és de cavall serà per algo i que si no utilizem el gel del gos per dutxar-nos perque hauriem de fer servir el xampú de cavall?
  Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal