diumenge, 5 de febrer del 2012

14 PETITS TOCS D´ESTIL-17

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes cometem.
Avui uns parlo d´un toc d´estil-pràctic. No sé vosaltres, però jo quan em compro uns denim no puc amb les butxaques de davant... són tan grans per dins i sempre et fan arrugues,  fan panxa o treueun cintura visualment parlant.  Així que jo sempre des de fa anys les tallo, és molt pràctic a la mateixa botiga on els heu adquirit us ho faran.
I aquest toc consell també és molt útil per qualsevol pantaló: shorts, xinus, de polipiel engomats etc... sempre i quan les butxaques no formin part de la peça, per ex: ens els pantalons de pinces no ho feu! ja que les butxaques formen part en la personsalitat de la peça.
Ens els Denim pitillo, és clau les butxaques. Queda faltal un pitillo amb les arrugues que fan aquestes!!


Butxaques si o no??

14 comentaris:

 1. A mi m'agraden mes amb butxaques!!!:)

  petons, espero la teva visita

  ResponElimina
 2. és veritat que algun denim fa més arrugues que els altres.. però tallar-les? ostres no m'ho hagués imagina't mai jejejejej a mi m'agraden les butxaques... i amb moltes ocasions també van bé i dissimulen! jejeje :)

  bon diumenge!! muaaa!

  ResponElimina
 3. De debò? no hi hagués caigut mai...jo que sempre porto deu mil coses a les butxaques...
  Mmmm....m ho penso.... :)
  BOOOON DIA GUAPA!
  disfruta del diumenge!!!

  ResponElimina
 4. Què bo! Jo tampoc no hi hauria caigut en tallar-les! Les butxaques sempre van bé per portar alguna cosa, però és cert que visualment pot quedar fatal.
  Penso que no les tallaria, però intentaria -que ja ho faig- no posar gaires coses.
  gràcies per aquests consells, són senzills, però són d'aquelles coses que està bé de compartir!

  ResponElimina
 5. Yo uso mucho los bolsillos...no podría vivir sin ellos. Hay en pantalones que sientan fatal asi que opto por cortarlos, siempre me quedan los de atrás para guardar mis notas ^_^

  ResponElimina
 6. Hola, segueixo des de fa temps el teu blog, i m'encanta que sigui en català però hauries de vigilar amb les faltes d'ortografia. La frase que utilitzes al començament està malament formulada i en el post d'avui (hi ha la mateixa botiga??)fa mal i tot.
  Gràcies

  ResponElimina
 7. Mai havia reparat en aquest aspecte.

  Penso prober-me tots el meus texans per veure si em fan arrugues o no.

  Gràcies.

  Una abraçada, Anna.

  ResponElimina
 8. Jo si que ho havia pensat de tallarli les butxaques: ho penso quan estic al vestidor d'alguna botiga enamorantme d'uns pantalons, i veient com de malament queden les butxaques... al final sempre opto per no comprarme aquests pantalons i buscar un altre model . Només he tallat butxaques en casos de pantalons blancs o semi transparents d'estiu o ja si que les butxaques no tenen remei.

  Que comenci forta la setmana ! M'agrada molt aquesta secció.

  ResponElimina
 9. Jo tampoc no me n'havia adonat mai, i a més, mai no em compro els texans tan cenyits com perquè es notin les butxaques. I és més, gairebé no porto texans ;) Però està bé saber-ho. Un petó :)

  ResponElimina
 10. Sí, totalment d'acord en tallar les butxaques, si sobren. Soc de les que no porto mai res a les butxaques dels pantalos.
  Algun cop ho he fet. De fet, em costa poc agafar les tisores i adaptar alguna peça de roba (no en tinc ni idea de costura pero a tallar alguna cosa que per mi "sobra", i afegir o treure algun element decoratiu de la roba em costa ven poc, jejeje)

  Que tinguis bona setmana! Petons!

  ResponElimina
 11. Pues no me habia percatado nunca de eso....

  siemrpe se aprenden cosas nuevas.

  Por cierto, me encanta esta sección.

  Besos

  ResponElimina
 12. Hola, pues ni se me había ocurrido aunque a veces me habían molestado, besos

  ResponElimina
 13. A mí me parecen muy prácticos, pero es cierto que a veces arruinan el aspecto de los pantalones. Sí a los bolsillos en todos los pantalones que no sean apretados :)

  ResponElimina
 14. jo també odio les butxaques del davant!! Però no m'havia plantejat mai treure-les... Bona idea!!

  Una abraçada,

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal