divendres, 24 de febrer del 2012

22 ENVELLIR AMB DIGNITAT

L´arruga és bella, això deia fa temps el famós dissenyador Adolfo Domínguez i jo ho afirmo!! Per mi no hi ha millor manera de viure que envellir dignament. Moltes vegades persones ja més grans que nosaltres és preocupen per la moda, per l´estil etc però si no comencen a acceptar l´edat que tenen mai podran transmetre la serenitat i elegància que poca gent pot arribar a tenir!!
No estic en contra la cirurgia plàstica, però tampoc a favor. Evidenment hi ha un munt de tractaments que milloren el nostre aspecte, però hem de vigilar ja que aquest tema enganxa i la línea és molt fina. Els excesos de col.lagen, bòtox etc ens poden passar factura.
Us poso unes quantes fotos de dones que ronden les edats que van entre 50 i 60:





La Melanie i l´Ana Obregón ja s´han convertit en nines inflables. La Naty Abascal em "xifla, però des de que s´ha inflat els llavis i s´ha tornat a planxar la cara ha perdut molt. I per últim la Carolina i l´Ana Rodríguez, dones madures que estic segura que porten cirugia i molts tractament però que penso que tenen clar l´edat que els toca viure. M´agrada la gent natural, que té personalitat i s´accepta!! Últimament les operades semblen totes o nines "Chochonas" o tenen cara a gat!!
Ah, i sobretot no us deixeu enganyar i no us toqueu els llavis, veig cada destrossa que fa por!!

Cirurgia Si o NO??

22 comentaris:

  1. Hola. pienso lo mismo que tu. Esta bien cuidarse y hacerse tratamientos pero no desfigurarse. Vemos cada destrozo!!!
    Buen finde
    Besos

    ResponElimina
  2. Yo soy de la opinión que cada uno haga lo que quiera. Al final creo que te crea adicción viendo los ejemplos. Melanie se ha pasado pero creo que resalta mas por ser tan simpática cada vez que viene a España y lo cercana que es, aparte de ser buena actriz.

    Feliz Viernes guapísima!

    Besos

    ResponElimina
  3. Jo sóc molt de que cadascu faci el que vulgui, pero dentrada et dic que no. Cal envellir amb dignitat com bé dius tu.

    Per a mi la cirurgia és per a solucionar un problema o arreglar un complexe, tot i que crec que la gent que es va cirurgia hauria de passar unes proves psicologiques (tinc una amiga que porta4 operacions de pit i encara no es veu bé!! és una persona que mai es veurà bé, que mai es tenia que haver operat però ningú li va dir que no....)

    En fi, feliç divendres!

    Muak

    ResponElimina
  4. com tot, si es fa amb mesura i gust i té certa justificació a darrera, em sembla bé. Pero estic d acord amb tu que hi ha uns excessos que fan molta por!
    bon dia guapa i que tinguis un cap de setmana fantàstic!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Yo tambien pienso lo mismo, cada uno puede hacer lo que desee con su rostro, pero es importante conservar nuestras movilidad en la cara, no?

    blog.tuasesora.es

    ResponElimina
  6. No he entendido algunas cosas del post, pero sí, la arruga es bella, sólo que éstas no paran de estirárselas, jejejeje! ;) Un besazo!

    ResponElimina
  7. Doncs, jo no estic ni encontra ni a favor. Penso que cadascú que es faci el que vulgui però sí és cert que jo mai em tocaria els llavis perquè, apart que m'agraden els meus, penso que és el pitjor que queda (Nati Abascal, Belén Esteban, Bárbara Rey, menuda pifiada s'han fet!!). Tampoc m'agraden els pits operats perquè semblen boles que no es mouen però que cadascú faci el que vulgui. Més que cara de gat, jo els hi veig cara pantera (Karmele Marchante, Bibiana Fernández, Ana Obregón, Mila Ximénez, etc. totes tenen la mateixa cara!!). Petons

    ResponElimina
  8. Jo no ho faria però perquè no, aixì si amb una precaució seny!! No havia vist la foto de la Nati Abascal, i hem semblen un horror els seus ultims retocs, li ha canviat la cara per complet.
    Hem quedo amb la Carolina de Monaco, que tot i portar alguna que altra intervenció es veu natural.
    Això si tractaments i tot tipus de potinades, m'encanten :))

    kss

    ResponElimina
  9. Pues yo estoy totalmente de acuerdo con las cirugías estéticas y los tratamientos. Estuve trabajando casi dos años con un cirujano plástico y vi las maravillas que se pueden hacer y como se puede transformar la vida de una persona para mejor. Y si que se pueden tocar los labios sin ningún problema, esto es una tontería. El problema es que hay personas que no saben nunca cuando parar. Ya me diréis si las arrugas son bellas cuando las tengáis.
    Bon finde guapísima! ;)

    ResponElimina
  10. Jo no estic ni d'acord ni en contra, encara que jo cirurgia... res de res...
    Petonets wapa

    http://bum-bum-ropa.blogspot.com/

    ResponElimina
  11. Hola,

    Penso que cadascú es faci el que vulgui, no estic totalment en contra de fer-te algun arreglo, sino mireu la Maria teressa Fdez.dela Vega, trobo que ha quedat força bé.. estava molt castigada. El probema radica en que hi han algunes dones d'aquestes que noes saben aturar i es posen massa botox i massa col·lègen desfigurant les faccions i per tant perden naturalitat.. el problema de l'excès de cirurgia és aquest la manca de naturalitat en les faccions. La millor la incombustibe Carolina de Monaco.

    Paola

    ResponElimina
  12. l'edat has d'acceptar-la "per dins", sino no hi ha botox que te l'arregli "per fora"... i quan més satisfeta s'està amb una mateixa menys necessitat de "xapa i pintura" tens
    t'ho diu una que està a punt de fer-ne 44, va provar el botox als 40 i per sort ja no me'n queda rastre...

    un petó

    ResponElimina
  13. Tinc entés que la Carolina de Monaco no sha fet res de cirurgia, i que hiha gent que la critica per això, ja que té moltes arruguetes!
    A mi em sembla perfecte! Es, ha sigut i serà guapa! i Natural!!

    ResponElimina
  14. La veritat és que és veuen mols desstres en aquest aspecte que comentes. L'altre di ajo vaig nombrar per qui a la Belén Rueda, que ja no és lo que era perqué s'ha passat amb la cirugia. La Naty Abascal no m'agrada gens, per qé sembla una nina de cera desdè fa temps; prefereixo a la seva bessona.

    Cuidar-se és una cosa i el excesos, com a tot, són dolents.

    Per cert, la famosa fase de Adolfo Domínguez no tenia res a veure amb la cara de la gent; més bé va ser un lema per vendre més roba de la seva amb arrugas per tot el món i li va funcionar perfecte.

    Una abraçada i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  15. Creo que hay que llevar con dignidad la edad que una tiene y eso de parecer una muñeca me parece peor que pasear dignamente tu edad.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  16. Fa uns dies parlavem d'aixo amb uns amics i jo no estic en contra sempre que es faci amb cap i no acabis semblant qualsevol cosa menys tu.
    I amb lo dels llavis tens tota la raó, n'hi ha de molt lletjos.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  17. Las arrugas hay que saber llevarlas. No me gusta esas mujeres que se estiran y dejan de parecer naturales. Hay que cuidarse pero tambien asumir el paso de los años.

    ResponElimina
  18. Son autenticas protagonistas de la casa del terror!!!!!
    Pero yo me pregunto: ¿no se miran en el espejo esta gente?

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  19. totalment no. filla es que m'has posat uns exemples que dificil dir-te que sí ;)


    petons!!

    I♥NY

    ResponElimina
  20. Hola!!
    Totalment d'acord amb tu, que un ha de saber envellir i hi ha tractament que ajuden no cal arribar a operacions. Els exemples que poses son clars, perqué Melanie ha perdut molt y Ana Obregón esta molt lletja y la Nati es veu molt artificial, no se no m'agrada tampoc!

    un besito

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal