dimecres, 15 de febrer del 2012

25 DESCOBRIMENT-SABÓ FACIAL "MAS"

Ja us he anat comentant als meus post del dimecres que m´encanten els productes cosmètics i que sempre intento recomanar productes que jo he estat provant durant un temps prudencial.
Avui us porto el meu nou producte imprescindible per la neteja de la meva cara. Es tracte d´ una lució amb sabó que neteja molt bé la nostra pell de les restes que poguéssim tenir. Molt fresca i deixa la cara amb una sensació de frescor i tibantor increïble.
Els productes Mas cosmètics estan especialitzats en persones que com jo acostumen a tenir problemes de grans, acné etc...
Vaig començar el provar el producte per recomenació i de veritat que des de fa 4 mesos noto la meva pell molt neta i sense presència quasi de granets. Tinc el "poru" molt obert i això fa que s´embruti la cara molt fàcilment.
Aquest és el producte que faig servir jo i estic encantada. L´adquireixo en centres especialitzats i no és gens car!! Estic provant ara mateix un segon producte de la línea i d´aquí uns dies us explico si funciona!!

Quins productes utilitzeu per la neteja facial??

25 comentaris:

 1. Bon dia, m'agradaria saber a quins centres puc trobar aquesta marca de productes, ja que jo també tinc problemes amb els granets i els poros dilatats... Moltes gràcies.

  ResponElimina
 2. No coneixia aquesta marca, amb el que m'agraden a mi els "potingues". Prenc nota!

  Petonets maca!

  ResponElimina
 3. No coneiem aquesta marca!! Me la apunto!! ;))
  Moltes gracies!!
  Petonets wapa

  http://bum-bum-ropa.blogspot.com/

  ResponElimina
 4. No conocía la marca pero tomo nota!!
  Besotessssss

  ResponElimina
 5. Gracias por la recomendación!
  Un saludo,
  Mlu

  ResponElimina
 6. No lo conocia, pero tomo nota.  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 7. No coneixia aquesta marca, però prenc nota.
  Jo de moment, utilitzo tots els productes de la Clarins, hem van fantàstics.

  kss

  ResponElimina
 8. M'apunto la teva recomanació perquè en aquests temes lo millor és anar provant fins trobar el producte que millor ens va.

  un petó

  ResponElimina
 9. Yo tb la uso y la verdad es que cambia totalmente la piel! Mucho mas limpia, sin brillos y lo mejor es la sensación que te deja después!!! Muy buena recomendación! ;)

  ResponElimina
 10. No hacia sentit parlar-ne pero mirare de veure a on les venen
  Gracies

  ResponElimina
 11. Anna i aquesta línia, hi ha per totes les pells? si no? sensibles? estic en busca d'un peling i una mascaret facial que no sigui molt agresiva per la meva pell,jo sóc tot el contrari..sensible..i n'he prova't i prova't però exfoliant no acabo de trobar el meu!! merciiii :) petonets!!!

  tinc bloc!! ejjejejej (molt casero eh.. )

  http://clothesandaccessories-laura.blogspot.com/

  ResponElimina
 12. Hola guapi!

  Doncs no coneixia la marca Mas de cosmètics! merci pel descobriment!

  Jo fins ara feia servir una netejadora de Kielhs però ja se m'ha acabat!!! en tinc una que em vaig comprar a Londres però fa efecte contrari crec jeje o massa agresiva...Total, que nhaig de comprar una...

  Petons

  ResponElimina
 13. Hooola!!
  A veure que he rebut mails del post. Crec que és per totes les pells, hi han línees diferents.
  Pels punts de venda us poso un mail: info@mascometics.es.
  Qualitat preu increïble.
  ptons

  ResponElimina
 14. JO soc de Clarins pero ara que se m havia acabat estic amb el netejador de Clinique i un serum de Kiehls i YSL que em van genial! Aquests dies de tant fred soc com una serp aixi que el serum per la nit em senta genial...
  BOOOOOOOOOOOOOOOON DIA GUAPA!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 15. Oye pues voy a probar si encuentro la marca en Barcelona...

  Pinta bien!


  Besos siempre chipless
  Tendencias by Dave Vuitton

  ResponElimina
 16. doncs hauré de provar.. que em passa igual amb el "PORU" JAJAJA

  PETONETS

  ELI
  www.vistetequevienencurvas.com

  ResponElimina
 17. Holaa LOVEE!! Al ir leyendo el post... lo primero en lo que se ha vuelto a fijar mi vista es en la etiqueta del contacto, no es por nada... pero QUE BONITA ES!! Jjajaj Al respecto del post... que sepas que eres una de las culpables de que mi Beauty list eche humo!! XDDD

  Muaaaa!!

  No Olvides que...
  MODA ERES Y EN MODA TE CONVERTIRÁS

  D.

  ResponElimina
 18. Pues la verdad que no conocía la marca.

  ResponElimina
 19. no coneixia la marca la vritat =) Jo ara estic fent servir unas que em van recomanar de la marca Etre belle i estic encantadisima =)

  petons guapa

  ResponElimina
 20. No conozco la marca pero el diseño de los envases dice mucho en su favor.

  ResponElimina
 21. No conocía la marca. Si puedo la pruebo.
  Besos

  ResponElimina
 22. Jo no coneixia la marca, tampoc... Utilitzo un de Deliplus... Però estic buscant una crema hidratant per la cara que m'acabi de fer el pes, perquè no n'he trobat cap encara... Miraré si trobo la d'aquesta marca que comentes i la provaré...

  Merci,

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal