divendres, 27 de gener del 2012

25 VÍCTIMES DEL FASHIONISME!!!

El dilluns passat vaig dinar amb una amiga, i ella em va inspirar amb aquest post… mentre parlàvem va deixar anar aquesta frase: “ L´altre dia passejant per BCN em vaig adonar de que si no tens: unes motes moteres, uns shorts, una camisa de coll tancat, unes wayfair  i una jaqueta de pell i t´ho poses tot junt no ets ningú”.  Té raó? Les peces que he descrit una per una són molt fashionistes i fantàstiques però seperades....
Al meu entendre estic 100x100 amb ella. He fet algun post crític sobre aquest tema però com més avancem pitjor anem. La moda és tot!!! Està en constant moviment, és art, es estat d´ànim, inspiració, ens dóna l´oportunitat d´expressar-nos i de ser diferents… doncs per què ens encaparrem en vestir i comprar allà mateix, i de rebot convertir-nos en víctimes del fashion!! La globalització està fent mal però el nostre criteri està “venut”!!
La tendència més horrorosa d´aquest hivern ha estat el print de serp, jo no puc amb ell i estic segura que la majoria de vosaltres teniu el mateix rebuig cap aquest tipus de pell. Doncs no paro de veure gent pel carrer amb aquest print??
Puc entendre que les noies de 16 anys siguin clons, però les de 30 nooo!!!!! I la personalitat de la gent?
Us poso unes fotos que he trobat a “voleo” al google posant shorts. Podrien haver sortit looks  amb short amb tacó, botines, ballarines, amb blazer etc..xo no!!

Tenim criteri a l´hora de vestir-nos??

25 comentaris:

  1. Estoy de acuerdo. No podemos perder nuestra personalidad por seguir una tendencia.
    Un Besazo

    ResponElimina
  2. Bfff... el problema penso que està en què la gent el que fa és agafar-se el tema tendències i vestir-se de cap a peus amb tot el que té... Això, per mi, no és tenir estil, no em criden l'atenció... Prefereixo no anar tan "a la moda" com diu la teva amiga, i portar-ne alguna cosa que carregar-me de tot de coses que potser, al cap i a la fi, no tenen sentit les unes combinades amb les altres...

    No ho sé, és la meva opinió,...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb tu, cadascú té una manera de vestir-se i no és sa comprar-nos tota la ropa de tendència que apareix vull dir ara estan molt de moda les faldes asimètriques, però no per aquesta raó me la compraré, ja que no pega amb el meu estil de vestir....hi ha coses que per molt de moda o tendència que estiguin mai me les posaré!!!
    petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Els shorts m encanten per l estiu, pero posar-me uns shorts a l' hivern no m acaba de fer....

    ResponElimina
  5. Tu ho has dit: víctimes del fashionisme!!

    Jo intento adaptar les peces claus de cada temporada (smp i quan m'agradin ...) segons el meu estil i donant-li el meu toc personal!! Intento "no vendrem"!! ;)

    Feliç finde guapi!!!**

    [ART&LIFE]
    http://theartandlife.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Bon dia Anna!
    Y no soy la amiga del lunes pero me recuerda nuestra ultima conversación... Allí la indignada era yo... Jejeje
    Viva los uniformes!!! ;)

    ResponElimina
  7. Tienes toda la razón del mundo, como se suele decir donde va vicente donde va la gente...pués eso nos pasa con la moda ver a alguien con una prenda que está de moda y todas detrás a comprarlo yo si suelo comprar alguna cosa que está de mona pero el tema de la serpiente....nada de nada

    besitos
    aitziber.s
    www.elescapratefucsia.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Doncs a mi el print de serp sempre m'ha agradat. Tinc unes sabates i un bolso de serp de fa la tira d'anys. Però per la roba reconec que no m'agrada tant, només per complements. Petonets

    ResponElimina
  9. Yo junto no me lo pongo eh... que a mi todas las tendencias en un solo dia me agobian, si es verdad que a mi los shorts me resultan super comodos para por las mañanas y fines de semana y que con una camisa o camiseta basica, unas bailarinas y un blazer soy la mas feliz del mundo.

    Feliz finde

    ResponElimina
  10. Estic amb tu, jo crec que en general a Espanya, hi ha poc sentit de l individualisme ( o almenys no es veu tanta varietat com quan estàs a ciutats com NY per exemple). Si et dic la veritat, entre l embaraç i que cada vegada sé més el que m agrada, soc poc de seguir les tendencies de manera exacte, tot i que m agradi tenir alguna peça trendy del moment (les uggs fa un parell d anys, els colors nude l any passat, els pastels aquest any....)...
    BON DIVENDRES GUAPA! I feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  11. Jo crec que si que som una mica víctimes...pero mai s'ha de perdre l'estil propi!!!

    ResponElimina
  12. Per cert....em segueixes per twitter??? Gràciessssssssss

    ResponElimina
  13. Si somos un poquito victimas.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  14. Estic d'acord amb tu amb que hi ha molta gent que ja no te criteri a l'hora de vestir, a mi especialment la tendència del short m'encanta i no la porto aquest any si no ja fa anys enrere combinats de diferents formes.

    En quant a la tendència d'aquest hivern... jo tampoc puc amb ella, y evidentment no he caigut a la trampa de portar-la per ser mes o menys fashionista!

    Un petonet!
    mividaensuenos.blogspot.com

    ResponElimina
  15. A ver... yo estoy segura de que la gente adapta su estilo a las tendencias, bien es verdad que a veces ves clones por la calle, pero eso ha pasado toda la vida.
    Respecto al print de serpiente no puedo estar más en desacuerdo contigo, a mi me gustaba mucho antes de que se llevara y seguiré teniendo cositas cuando se deje de llevar(sobretodo complementos)
    Un beso y buen fin de semana,
    Mlu

    ResponElimina
  16. Hola!
    Jo en aixo estic d'acord. No m'agrada vestir igual que els demes, i m'han dit de tot, pero i que? Almenys soc diferent i ningu em copia!
    I respecte a la tendencia de l'estampat de serp, jo també l'odio, quan vaig saber que estará de moda, em van venir esgarrifances, odio els estampats de pell d'animals!

    XOXO
    CCC

    ResponElimina
  17. Toda la razon tienes, es increible que existan personas que por seguir unas tendencias tengan anulada su personalidad.

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  18. durant anys he lluitat contra el que anomenes "globalització", treballo amb roba vintage, les possibilitats de trobar dos vestits iguals del mateix model es remota... no es necessari que segueixi, veritat???
    magrada la gent amb personalitat, i la moda, la roba que un tria al matí per posar-se, diu molt de la seva vida

    salutacions!!

    ResponElimina
  19. totalment d'acord! fa temps que em nego a portar segons quines tendències, però per que es veu, la gent no en té massa de criteri.

    No vull crimimnalitzar Zara, però no sabeu com en té de responsabilitat aquesta cadena que absorbeix qualsevol altre forma de moda! Jo sempre evito d'anar-hi, i crec que si us agrada la moda i especialment la pluralitat també hauríeu d'evitar anar-hi, però bé, cadascú és lliure de fer el que vulgui...

    ResponElimina
  20. A mi m'agrada i molt seguir la moda i les tenències, però sempre, sempre les adapte al meu estil sino me senc com disfressada.

    Petonets.
    http://melancora.blogspot.com

    ResponElimina
  21. Jo compro el q relment m'agrada a banda de si es moda o no, amb aixo tinc molt criteri!
    Bss
    @majorf40
    http://unpaseodiarioxlavida.blogspot.com/

    ResponElimina
  22. Culpables de la uniformitat de la moda?
    Doncs Inditex té prou stock i varietat per a que mig planeta porti la seva roba i no tothom va igual.
    Crec que les bloggers sou bastant responsables d' aquest fenomen, m' agrada la llibertat de que qualsevol persona tingui el seu blog per a expressar el que vulgui..... però hi ha cada petarda ........
    que es creu que es Claudia Schiffer o Anne Wintour, sincerament, m' encantaria que existis un Risto Mejide en el món blogger.Penso que la majoria es "currarien" molt més els looks , els comentaris i aleshores hi hauria una selecció natural.....hi ha gent que es "mulla" com la Rosa, que no té problemes en dir el que li agrada i el que no.Però moltes tenen un to naif i egocèntric,esperant que les altres li tirin floretes...lola

    ResponElimina
  23. Crec que es més fàcil vestir-se de tendència que preparar els teus propis looks.

    Porto com 20 anys posant-me cunyes a l'estiu, els últims anys sembla que vaig a la moda, i la resta? m'es indiferent.

    Besotes de una adicta!

    ResponElimina
  24. Tens raó, és més fa temps que m'hi fixo i veig que totes les noies van igual: texans, jaqueta de pell, botes moteres i amb el cabell llarg.
    Totes tallades amb el mateix patró...

    http://takingoffatnine.blogspot.com

    ResponElimina
  25. Tienes razón! Ya baste de clones, un poquito de personalidad ^_^

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal