diumenge, 10 d’octubre del 2010

2 MODA i SOLIDARITAT

Bon dia a tothom,

Ja sóc a casa i mica en mica estic tornant a la meva rutina. Em costa, perquè el tema de canvi d'horari ho porto fatal i resulta que no puc dormir. Avui només 5hores!! Això serà mooolt dur...
Avui no us parlaré ben bé de moda, bé una mica relacionada si que està, ja que aquest mes concretament el 19 d'octubre és celebra el dia mundial contra el càncer de mama. Quan diem càncer malauradament ens venen tantes coses al cap: patiment, por, angoixa i qui més qui menys coneix alguna dona que ha passat per aquí.  


La OMS diu que cada 30segons és diagnostica un càncer de mama...UFFF!!!

Algunes celebrities com Kelly Minogue, Anastacia, Luz Casal i milions de dones anònimes que amb l'ajuda dels seus han pogut superar-ho!! Així que molts ànims per a totes!!


Per això moltes firmes s'han unit perquè a l'hora que compris els seus productes donis una part a les associacions que investiguen pel càncer. No us sembla fantàstic? a mi sí!!! i des d'aquí el meu granet de sorra perquè és puguin recollir el màxim d'ingressos per aquesta causa.
                                                          Els rellotges Casio, amb la seva línea Baby G


Les fantàstiques planxes GHD, des de que les tinc la salut dels meus cabells ha millorat molt. Són tant pràctqiues i tant chics!!!


Les precioses Pretty Ballerinas...Precioses com totes!! Ja sabeu con són una debilitat per mi.


I el fantàstic dissenyador Tommy Hilfinger amb la seva col.lecció PINK!!


Així que ja sabeu!!! Solidàries i compres...sona bé no???

2 comentaris:

  1. Hola anetaaaa!!! Pues si, tens tota la raó del món, si podem aportar un granet de sorra,xque a de ser molt dur combatre contre això..!!!
    Les prety ballarines són genialssss!!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal