dilluns, 27 de setembre del 2010

4 ESTIL MADE IN JAPAN

Bona nits a tots!!!
Primer de tot dir-vos que Japó és brutal i que s’ha de veure per creure. Obsessius amb tot: odre, neteja, feina, els joc i com no la roba…
Els millors estilismes a Tokio. Dividida ens dos zones importants pel que fa a les compres: Ginza el gran barri amb les grans botigues de Luxe i Shibuya el barri preferit de les Teenegers.

Avui em centraré amb aquestes últimes, ja que les resta de les mortals Japoneses aporten poc a la moda, dos grups: classe alta vesteixen més europees amb roba de prêt-à-porte de les grans firmes i la resta  porta roba de baixa qualitat i sense gaire estil. És nota molt la falta de disseny en els dissenyadors Japonesos de les seves botigues Low cost.
                                                             Imatge del gran centre Shibuya 109
Transgressores, provocatives i fins  tot diria que arriben al punt de vulgars, així són les lolites Japoneses. La discreció…no existeix. Són totals, porten perruques imitant melenes occidentals, pestanyes postisses, ungles..ufff!! no els toca mai el sol i la seva pell és com de porcellana. Tenen la cara característica dels dibuixos manga… però a mi m’han encantat. Són especials i precioses. I mooolt primes!!!
La seva regla tot si val. Acostumen a portar shorts o mini, llueixen cama sempre que poden. Les seves barreges de tendències són complicades: Navy amb militar, print amb quadres, diferents teixits d’hivern i estiu junts i mooolt pocs Jeans. I el seu color estrella: EL ROSA, barrejat amb tots els  bàsics. El daurat i platejat també despunten bastant.
Reines del complements: polseres, anells, fulards, 2 o 3 cinturons, escalfadors etc… però continuo dient que les seves botigues low-cost deixen molt que desitjar comparades amb les nostres. També trobem Zara i HM, però allà una peça costa tranquil·lament 30€ més com a mínim del que paguem nosaltres. Les sabates, complicades. Ho trobem tot: ballarines, botes, botins de flecos o tipus UGG, peep toes, però totes de molt baixa qualitat i amb molta manca de disseny.   
Però totes les Japoneses tenen una cosa en comú…el seu must, el Bolso!!! i això si ha de ser de bona marca i amb el logo ben vistós: Chanel, Dior, Miu Miu, Louis Vuitton , Loewe...De tots els estils: Shopping, amb cadena, de mà, creuat… no sé jo això no acabo de veure. Que voleu que us digui portar un bolso de firma, no et fa tenir estil, al contrari enlloc de ser fashionista i ser cool passes a convertir-te a una fashion víctim. No m’estranya que les grans firmes de Luxes tinguin edificis sencers enlloc de una petita boutique per tot Tokio. Increïble!!!
Fotos del 2.55 de Chanel i el Dr.Bag de Louis Vuitton.

Nota, com ja vaig pronosticar al meu últim post,  Teresa Helbig ha causat furor a Cibeles, i avui he vist que li han donat el premi a la millor col·lecció, primavera-estiu 2011. Arribarà lluny i presentant col·leccions fora de les nostres fronteres!!!
Doncs ja sabeu, la vida és rosa!!!

4 comentaris:

  1. Notícias directas de Japón!!! Que maravilla!!!
    Besos!!!

    ResponElimina
  2. Simplement veig k genial.. per Japó... són bastant cutres no vestint?? vaia tela... nosaltres tenim més GLAMURRRR!!!!!! PETONETSSSS

    ResponElimina
  3. Crec que els looks dels japonesos s'han d'agafar amb pinces! Acostumen a portar coses originals i sobretot molt pujades de color, cosa que aquí no acaba de calar. Crec que el secret es portar-ho en petites dosis, no és gens chic portar tot el que t'agrada o és moda de cop!! Un cop més hem d'aplicar el "menos es más" ;p!

    Un petonàs, guapa!!!!
    I continua gaudint al màxim d'aquest superviatge!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal