dijous, 2 de setembre del 2010

4 busco sneakers "bambes"

Hoola,

Busco sneakers, altrament dit en el nostre llenguatge, bambes! Sip però no unes bambes qualsevol, unes que siguin urbanwear, trendy, cool i mooolt còmodes, que aguantin km i km d’asfalt i que em serveixen per caminar durant 21dies pel Japó.

He regirat tot Girona i res. Conclusió: el disseny encara no ha pogut arribar a casar-se amb la comoditat.. en fi!!!
Evidentment que n’hi han de moolt xules, però molt marquistes, i les porta tothom...tothom coneix les marques així que no les esmentaré, però clar aquestes et poden agradar més o menys però per caminar no serveixen
Comprar bambes per mi és molt complicat, bàsicament xq mai en porto...Bé llevat de les meves precioses CONVERSE de color rosa, però aquestes no estan fetes per caminar, és una bamba molt dura.

Així que espero les vostres recomanacions... Ahir vaig entrar a la botiga U-CASAS, del c/Nou i em va agradar molt. La millor que he vist fins ara en el tema bambes. Una botiga molt urbanwear i amb bambes de tendències. La millor marca que tenen per mi LE COQ SPORTIF... però com sempre estem amb el mateix, al ser un botiga petita i multimarca, trobem pocs models.

Ah, i una coseta molt important és impossible comprar unes bambes low-cost..no existeixen.

Anècdota: Avui al matí, caminant cap a la feina m’he creuat amb el prototip de pija Gironina que corre per la nostra ciutat. Jo no tinc res en contra d’elles, però no els i han explicat mai que portar tot el que està de moda i de marca a sobre arriba al punt que és massa fashion víctim!! Això és el pitjor en moda, perdre el teu estil personal.

4 comentaris:

  1. Anna,

    jo tampoc sóc de bambes, però sempre que he necessitat d'elles he optat per Puma, pots trobar bambes molt urbanes i fins i tot ballarines, i per caminar ideals perque estan fabricades amb la tecnologia esportiva, i pots comprar-les a través de la web

    Que hi hagi sort i ja ens explicaràs quines esculls al final!

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Hola Marteta,
    No sabia res d´aquetsa marca..moltes gràcies arar m´hi miraré bé. He entrat a la web hi ha coses xuli;))!merci..pto

    ResponElimina
  3. In our site of , you can find the good ghd uk outlet . We will provide the best Ghd Cheap with a very cheap price. Hope you will come .

    ResponElimina
  4. Thank you for all the things learned from here and congratulations for the good work.your posts gives me motivation to keep on my intention to create a blog one day.Since this is my 1st visit to your website,christian louboutin boots I simply wished to say greetings!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal