dilluns, 30 d’agost del 2010

9 SARA CARBONERO SI, SARA CARBONERO NO

Dilluns 30 d’agost, quasi bé apunt d’acabar l’estiu, la majoria de gent avui s’incorpora a la monotonia de tot l’any i jo començo el compte enrere pel meu particular Lost in Translation.

Avui us parlaré de l’estupenda, guapíssima i envejada Sara Carbonero. La veritat és que tant guapa que fa mal mirar-la, una meva amiga diu que fins i tot sembla que li facin photoshop permanent, i té raó. La seva és cara especial, com una barreja d' índia i nimfa del bosch, un cabell preciós i un color de pell que et passaries el dia tocant-lo. Té un cos 10 i clar això fa que tot el que és posi li quedi bé!!! quan la base és molt bona tot són avantatges....però amb tot algun defecte segur que ha de tenir, i jo que voleu que us digui la veig SOSA i amb cara de peix bullit.
Però anem al que ens interessa que és parlar del seu estil. Sempre que la veig a les revistes porta una bossa a la mà, o sigui que és una adicta al shopping com la majoria de nosaltres, tot i que la seva compte bancària no s’assembla a la nostra, ella ha fet el low-cost la seva primera opció.

L´estil trendy-boho-chic: mini-vestits, mini-shots, jeans, t-shits amples, cunyes i looks molt neutres.

Us poso unes quantes fotos perquè la pugueu veure:


Normalment la veiem vestida de MANGO, HM, BLANCO tot i que la seva botiga de capçalera és ZARA. Els jeans que porta són sempre de DIESEL,, en disseny i en forma és nota.
Com a complements acostuma a portar sabates de cunya, no acostuma a portar talons, jo crec que no està acostumada i utilitza la cunya com a opció per la comoditat. Particularment no m´agraden gens les seves sabates, fins i tot les trobo vulgars!!! Li hem vist en repetides ocasions, un model de sandàlia,  amb cunya i sivelles que té en diferents colors...Horrorós!!!
Una altra cosa que acostumo a veure amb ella, és que porta botes d’hivern a l’estiu. A més són de textura "d’ante"... amb les precioses sandàlies que podem trobar a la majoria de botigues, com potser que porti botes a l’estiu?? per mi això es un PECATTO MORTALE ALLA MODA...ufff!! Aquest looks sovint també l’utilitzen les celebraties. Les botes són d´ hivern i ja està.
Els bolsos acostumen a ser de tipus bandolera, molt trendys la majoria del que li he vist són de color marró, de "tachueles" o estampats. Tampoc em convencen.
Les ulleres de sol que porta són de RAY-BAN. Un dels models més utilitzats, és el clàssic amb negre de les clubmaster, també utilitza les famoses wayfarer. Apart de les seves múltiples pulseres, amb els famosos "decenarios" que ha popularitzat, i complements molt ètnics. I és que la nostra musa té un do: Tot el que és posa s'acaba posant de moda. 

Deixant el tema Carbonero, vaig a explicar-vos que aquest cap de setmana, m’han regalat un Iphone-4. El disseny és preciós, súper pràctic i molt chic. La veritat és que és un complement 10!!! tot i que no té res a veure amb el Low-cost. APPLE, fa unes coses fora de sèrie!!


Consell: Comprar jeans sempre és molt complicat, però jo sóc partidària de comprar-los de bona marca. Els de les botigues low-cost normalment perden la forma molt ràpid i el disseny no té res a veure. Diesel, Miss sixty, Fornarina, Met són els meus preferits. A Girona podeu trobar-los a dos de les botigues multimarques més IN: Legend i White Ice.

9 comentaris:

  1. A mi la Carbonero m'agrada molt, la trobo guapíssima, és com la Pocahontas de Disney! i el seu look també m'agrada, modern i informal, tot i que està clar que amb la base que té ja es pot posar el que vulgui! El que em fa molta gràcia és que s'hagi esgotat el seu biquini de l'Oysho; que no se n'adona la gent que el que és espectacular no és el biquini sinó la noia que el porta? en fi...

    ResponElimina
  2. Ostres Marta tens tota la raó!! a vegades semblem bastant "borregos".

    ResponElimina
  3. Hola anna!!!
    A mi la Carbonero m´agrada bastant, la seva manera de vestir i tot. El que no m´agrada gens és la seva manera de expresar- se com a reportera dels esports; és pessima total!!!!, esta al lloc en que esta xque és molt wapa.. sinó no estaria on esta.

    Per cert m´encanta com fas els comentaris dels titulars k inicies... segueix aixis ehhhh....... petonetssss

    ResponElimina
  4. Hola!
    A mi no m´agrada especialment aquesta xica, pero reconec que és molt llamativa i guapa. Els seus looks són totalment casuals i juvenils. Podria traure molt més partit! Ací tens una nova seguidora!

    Petonets

    www.mystylecollection.es

    ResponElimina
  5. Hola Yzia!!

    Tens un blog molt xulo..jo acabo d´aterrar en aquest món i estic molt verda. Per qualsevol cosa ja saps aquí estic. Jo també ja sóc seguidora teva!!!

    ResponElimina
  6. jajajajaj...
    Anna pareces a Carmen Lomana en sus comentários sobre las celebrities!!! Dices que te encanta, pero la destrozas!!! Y lo mejor, con buenas palavras!!! Me encanta!!!
    Pero aqui entre nosotras, la chica es mona y todo lo que lleva la gente corre para comprar!!! Cosa que yo particularmente creo que es falta de personalidad... Crear un estilo propio es mucho mas interesante!

    ResponElimina
  7. Andreaaa,
    Ja saps que la majoria acostumem a ser moolt borregos!!jejje.. jo tb estic amb tu.pto

    ResponElimina
  8. Hola Roser.

    No hem de jutjar la Carbonero per la seva carrera professional, aquí ho fem pel seu estil.
    Gràcies pels anim´s!!pto

    ResponElimina
  9. Ets boníssima!! no paro de riurem amb el teu blog jeje!! llàstima que siguis de girona sinó et diria de fer una quedada freak d'aquestes que fan les bloggeres que mai he fet per cert per riure'ns un rato!!

    Salutacions!!

    Ariadna

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal