dimecres, 25 d’agost del 2010

5 HM

Hoola!!


Bé ja estem a la meitat de la setmana i sembla que ja anem avançant a una velocitat acceptable al cap de setmana. La veritat és que el mes d’agost sempre m´ha semblat un mes molt estrany, la majoria de la ciutat buida, amb alguns turistes voltant, amb molta calor i sense gaires novetats a les botigues. Algunes estan acabant de col•locar les noves col•leccions i en algun racó d’elles encara pots trobar alguna ganga de rebaixes.

Ahir aprofitant les meves tardes lliures vaig anar a donar una volta per les botigues de Girona. Com sempre i com em va passant últimament HM, http://www.hm.com/, és la millor. Té un disseny molt innovador, la qualitat preu és immillorable, i el seu estil urbanwear m’agrada molt. Apart hi ha roba per tothom: homes, dones, adolescents i nens. HM és la gran competència del gran grup Inditex, hi ha Girona en podem trobar-ne dos: una al c/ Bisbe Lorenzana i l´altre C.C Espai Gironès. És un lloc ideal per trobar-hi bàsics que sempre van bé: camises, tops, t-shirts, leggins...

Vaig veure algunes coses interessants com un parell de càrdigans de colors terra, un blazer molt casual que em va agradar i un L.B.D (vestit negre), que per variar no tenien la meva talla...apart d’això res més interessant. Continuem amb l’estil navy (marinerito) i nude (color carn) ja molt vistos. Comprar entre estacions mai m’ha agradat.

Apart HM fa una cosa molt interessant, que desgraciadament mai arriba a Girona. Normalment dos cop l’any acostumen a col•laborar-hi grans dissenyadors: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo o bé Viktor&Rolf entre altres... I podem trobar-hi peces molt interessants. Així que si viviu a la gran ciutat, BCN, sou uns afortunats.

Xcert no us he penjat cap foto del que vaig veure xq no em van deixar...

Us agrada HM?

Consell: Sempre anar a comprar al matí o el migdia, mai a la tarda-vespre xq la majoria de les botigues LOW-COST estan totes remenades i la roba acostuma estar molt mal col•locada.

5 comentaris:

  1. Home el triangle de les Bermudes de Girona, temuT per la majoria d'homes (com jo)...HM - Zara - Mango...vosaltres a comprar i ells a fer una cafè a un cèntric hotel de les rodalies ( jeje aprofito l'ocasió).
    Anna, Pregunta: Perquè la roba Low-Cost ( que parles tu) és mooooooolt més cara pels Homes que per dones?? I no hem diguis que vosaltres compreu més....

    Ànims i recrds.

    ResponElimina
  2. Guapisima!
    Un buen truco para hacer fotos de las piezas que te gustan es cogerlas para provarlas y hacer las fotos dentro del provador...
    Me quede con ganas de verlas!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia Anònim Jordi! La veritat és que aquesta pregunta sempre me la faig. Diria que la confecció d´home té menys stocks(en fan menys), consequencia surt més cara.
    Aquest matí he enviat uns quants mails a tt.clinet de les botigues low-cost i en breu et responc. Xcert ja faré un article tb de la teva cafeteria xq està molt ben situada entre en triangle de les bermudes!Ideal per fre-hi la parada...ptons

    ResponElimina
  4. Andrea gràcies pel truc..no hi havia pensat! Bon cap de setmana..xcert podries fer un publi reportatge de la Lola i el penges al blog. És preciosa!!

    ResponElimina
  5. M'encanta l'HM i la veritat és que la qualitat és molt millor que la del Zara o Massimo Dutti.Tenen roba LOW-COST però amb dissenys molt encertats!
    I LOVE HM!
    Petonets
    Marta Ll

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal