divendres, 27 d’agost del 2010

9 BALLARINES

Sol, calor, platja i ja de cap de setmana, avui parlarem d’unes de les meves peces "FETICHE" les ballarines.

Per qui no les conegui, són unes sabates quasi sense sola que s’adapten perfectament al peu. A mi m’encanten, la majoria les trobo precioses i moolt còmodes.

L’opció més còmode de calçat, és converteix a l’hora en l’opció més chic al completar els estilismes tant de dia com de nit. Les famoses sabates que va popularitzar Audrey Hepburn tornen a estar de moda per tots els dissenyadors. De "tachuelas", estampats print (estamptats de pell d´animal), amb llaços...a la majoria de botigues trobem gran stock de models i colors que poden arribar a convertir-se en un "Fetiche molt desitjat". 

Últimament hem vist moltes celebrities lluint aquest calçat: Kate Moss, Elle Macpherson, la princesa Letizia Ortiz, algunes simplement per compensar la seva altura com Carla Bruni o Michell Obama....Aquestes han fet d’aquest calçat la seva primera opció.

La firma Espanyola Mascaró, amb les seves anomenades Pretty-Ballerinas,http://www.prettyballerinas.com/, són ara mateix el must de les ballarines. Costen al voltant de 140€ aprox i les podem comprar per Internet. Tot i que a Girona, a la sabateria Freixa, c/sta Clara, podem trobar algun model.



Les grans marques també fan les seves versions, però com que normalment són caríssimes, ens consolarem amb marques més assequibles. Tenim la majoria de botigues Inditex, com Zara, http://www.zara.com/ o Massimo Dutti, http://www.massimodutti.com/, aquestes dos acostumen a tenir-ne de boniques i de bona qualitat a preus bastant assequibles. Blanco, http://www.blanco.com/, és una de les altres botigues low cost que en té de tots colors, formes i estampats, tot i que la qualitat no és gaire bona, els preus si. Una de les marques que vaig descobrir l’any passat i que fa dissenys molt innovadors a un preu raonable és ASH, www.ashitalia.com, també les podem trobar a la botiga Freixa i Peacock, c/Nou.

Què preferiu talons o ballarines?


Consell: Crec que la comoditat sempre ha de primar per sobre de qualsevol look.!!!


Urgent: Ahir per la tarda em va arribar el meu sobre amb els "decenarios"(pulseres de colors que ha popularitzar la super estupenda però amb pinta de peix bullit Sara Carbonero). Són de colors àcids i de fil de seda, molt boniques. Interessats podeu trobar-les a: http://mariquita-roja.blogsppt.com/.

9 comentaris:

  1. hola ana, me encant tu blog, soy bastante aficionada a los blogs de moda, asi que aqui tienes una fiel seguidora, por cierto yo tb tengo los decenarios y son superxulos
    ah en rbla ctaluña han abierto una tienda de pretty ballaerina y tienen muchisimos modelos, es supercuca, pequeñita pero encantadora
    ciao
    ah soy la angeles

    ResponElimina
  2. Gràcies Angeles!!
    Merci per l´info..no ho sabia lo de la botiga. Viure a BCN es com viure al paradís, xq a Girona a nivell de botigues estem francament malament!!pto

    ResponElimina
  3. esta en rbla catalunya entre aragon y valencia, al lado de la oshyo, cuando bajes a bcn hacemos una rutilla y te enseño unas cuantas, en la consell de cent esta tb la de Sandro Paris que es impresionante, aunque lo suyo seria irse un finde a Madrid a comprar pq alli tienen de todo, es una pasada , incluso tienen LOUBOTUIN, me vuelvo loca por unos, bueno que empiezo con este tema y yo no tengo fin, ajajaja

    ResponElimina
  4. Sip vaig veure al blog de l´Estafania, que es super-super pija i divina que havien obert una botiga Louboutin a Madrid...ostres que stresso tot plegat!! no hi ha com tenir diners, xo amb el blog vull demostrar que els diners no sempre ajuden a tenir estil... ostres doncs si saps coses ja m´ho explicaràs.. et possaré a l´equip de treball;))!!! un besito i gràcies un altre cop.

    ResponElimina
  5. Contestando tu pregunta, las bailarinas son súper cómodas para un día de compras, un café con las amigas, para trabajar... Pero si quieres estar terriblemente estilizada, nada como unos buenos tacones!!! Al final... Me quedo con las dos opciones!!!

    ResponElimina
  6. Hola Anna,

    el teu blog està super bé...l'haurem d'anar llegint per estar al dia de la moda!!

    Referent als decenarios són molt xulos...si en voleu comprar també en venen a les botigues Comalat del C/Sta Clara de Girona o a Banyoles. Hi ha imitacions però jo n'he vist alguns que són més cars i no són tan xulos!!

    petonets

    Marta

    ResponElimina
  7. Gràcies Marteta!!
    Ostres Can Comalat és una latra de les botigues que he de parlar.. si passo per allà ja m´ho miraré...tinc molta feina!

    ptonet

    ResponElimina
  8. Anneta jo ja saps que sóc una fan incondicional de les ballarines. Ara gràcies al teu blog ja sabrem on trobar les més glamouroses! :D
    Una abraçada
    Marta Ll

    ResponElimina
  9. You can advertise your business by adding as lots of facebook likes as you can, as folks constantly look for brand names and products that have great deal of sort on facebook. usa facebook likes

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal