dijous, 16 de setembre del 2010

5 ARIADNA ARTILES SI o NO

Es guapa i sexy. Una de les nostres celebrities i habitual de la premsa del cor. Top Model, massa prima pel meu gust i molt fibrada (massa gym). A mi no em desperta gaire simpatia, però en qüestió d’estil sempre té un 10 per part meva. És de les que té molt bona base, té una melena ondulada i un color de cabell que m’agraden moolt, i del conjunt que té en sap treure molt de rendiment.

Els seus looks m´agraden. De dia acostuma a tenir una barreja de casual, boho amb aires de Folk. La seva base els Jeans o els shorts, barrejats amb botes altes o de “flecos”, ballarines o xancletes. T-shirts d’estil hippy o camises print. Sap treure molt rendiment als complements: cinturons, pulseres i fulards… el que més. Els bolsos maxi o petits amb cadena. Tot amb un aire desenfadat i senzill però perfectament estudiat. Les seves marques: Jeans sempre de  Fornarina i ho combina amb totes les low cost que coneixem, la seva de capçalera MANGO.


Aquí la veiem amb tres looks de dia d´hivern o d´estiu. M´encanta aquest aire desenfedat boho chic.


De nit el tema canvia, surt la part més sexy i sofisticada d´ella. Acostuma lluir cames sempre que pot, tot i que en les grans ocasions llueix vestit llarg. Les seves peces claus: mini-vestits de diferents escots  amb altíssims talons de peep toe. Perfecte!! No acostuma a lluir joies, i la seva regla d´or," el menos es mas" a la nit l´aplica al 100x100.





Aquí la veiem amb dos mini vestits de MANGO, un negre amb un escot espectacular i l´altre de color blau Klein preciós amb escot palabra d´honor.





Aquí la veiem amb dos mini vestits més lluint cames. Els peep toes sempre altíssims. Un amb un look de color pedra i una trena, tot molt boho chic. El segon negre amb un mini d´Ungaro,vestit fet de cristalls de Swaroski. Look sofisticat i espectacular!!!




Com ho veieu? Us agrada? A mi sí!!!

5 comentaris:

  1. Doncs si anna tens tota la raó a mi tb és un de les altres meves prefes... tot i k com t´ho dius esta molt i molt prima...uns kilets més no l´hi anirian pas malament...
    El seus vestits de nit m´encantan!!!!!

    ResponElimina
  2. Esta chica me encantaa, va tan mona siempreee!!!

    Oye que he pasado por tu blog y veo que al igual q yo eres nueva por estos mundoas, asique nada decirte que tu blog sta genial y que ya tienes una seguidora mas!!

    pasate por el mio si te apetece, a ver que te parecee!!

    Un besote desde http://mylittle-pinkworld.blogspot.com/

    Marya*

    ResponElimina
  3. Gracias chicas...la verdad es qeu es muy mona! un beso

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal