dimarts, 31 d’agost del 2010

3 MANGO

Avui continuarem amb la ruta de botigues low-cost de la nostra ciutat.


Una altra de les destacades és MANGO, funda per l’empresari català Isak Andic juntament amb el seu germà Nahman, tot i que els seus orígens són sefardis, en poc temps el rei mides de la moda catalana ha creat un imperi que arriba a més de 700 botigues arreu del món.
Les col•leccions d’aquestes botigues destaquen per ser mooolt actuals amb sintonia amb les diferents tendències del moment: casual, urban, boho, per grans ocasions, sport, complements i molts bàsics. La varietat d’estils és increïble, i el tallatge està molt bé, de la XS a la XXL. La qualitat-preu d´aquesta botiga és bona. Bona qualitat en la roba i preus justos pel que compres.

Però aquí arriba el meu problema amb Mango Girona. Sóc subscriptora i quan arriba el catàleg m’ho compraria tot, però quan arribo a la botiga no trobo res.. a Girona mai arriba tota la col•lecció!!

Últimament, Mango, s’ha potenciat amb presencia de grans celebraties, col•laborant en les col•leccions. Les germanes Cruz, (que realment no entenc que els i veu la gent, sense estil, amb cara d´amargades, mal educades..i així hores i hores. M’encanta quan diuen que la Pe és una de les dones més elegants, mare meva, però si té un equip d’estilistes treballant per ella..en fi!!).
Actualment trobem a la preciosa Scarlet Johansson com a imatge de la firma. Tot i que és una de les grans de Hollywood, penso que no és la persona adequada.


Us poso unes quantes fotos:

                                                     Aquí la veiem en la col.lecció 2009 i 2010









Aquí us poso uns exemples de les germanes cruz en la col.lecció 2008.








Mango, va ser pionera en la venda on line, a traves de la web: wwww.shop.mango.com, podem comprar de tot. Aquesta pàgina és increïble de veritat. Una opció molt còmode per anar de shopping des de casa.

Des de fa un parell d' anys, Mango, també ha desembarcat al món de l' home. A Girona podem trobar-hi alguna peça però molt poquet. Sempre he pensat que els homes ho tenen molt difícil per vestir. Menys roba, poques opcions de low cost i més cara. A la pàgina web de shop on line els homes també poden fer-hi les seves comandes.


Nota: Important que us llegiu avui, el blog de la fantàstica Cameron, devil wears zara, on ens parla de pentinats en vestits asimètrics. Tot un encert. Ja que moltes vegades en ocasions de BBC, ens comprem un gran vestit i descuidem totalment el pentinat.


3 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal